Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amathus Beach Elite Suites, Ixia

Bazén u hotelu Amathus Beach Elite na ostrově Rhodos

Hotel Amathus Beach Elite Suites se nachází na kopci, s fantastickým výhledem na moře. Leží ve svahu nad zátokou Ixia, na písčito-oblázkovou pláž se dostanete podchodem pro pěší pod pobřežní ulicí. Město Rhodos je vzdálené asi 4 km, zastávka autobusu se nachází nedaleko.

Luxusní komplex patřící k hotelu Amathus Beach Rhodos nabízí k ubytování celkem 36 suit, není určen pro ubytování dětí do 18 let. Dále k jeho zařízení patří vlastní recepce a lobby. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, výtahy, bar, terasa, hlavní restaurace v 10. patře hotelu s terasou, 2 á-la-carte restaurace, internetový koutek (za poplatek), minimarket, klenotnictví, kadeřník a krytý bazén.
V zahradě před hlavní budovou a v okolních prostorách se nacházejí bazény, sluneční terasy, bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt s tvrdým povrchem, stolní tenis, aerobic, posilovna, sauna, parní lázně a jacuzzi, animační programy. Za poplatek je půjčovna horských kol, vodní sporty na pláži u místních provozovatelů, wellness centrum s procedurami.

Elite Suity (cca 44 m2) jsou luxusně zařízené, k jejich vybavení patří obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, velká koupelna a oddělená sprcha, fén, klimatizace, telefon, internet (WiFi), LCD televize se satelitem, CD a DVD přehrávač, minibar a trezor. Některé mají vlastní bazén (25 m2) s jacuzzi nebo zahradu.

Strava: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu v soukromém prostoru nebo na pokoji, večeře jemožná ve všech à-la-carte restauracách výběrem z menu se salátovým, předkrmovým a dezertovým bufetem. Hotel pořádá pravidelné tematické večery (za poplatek).

(údaje jsou z roku 2011)

Terasa pokoje hotelu Amathus Beach Elite na ostrově Rhodos
Hotel Amathus Beach Elite Suites, Ixia - ubytování

Místo

Hotel Amathus Beach Elite Suites 36° 25' 13.1664" N, 28° 11' 22.5168" E
Location