Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amathus Beach Rhodos, Ixia

Rhodoský hotel Amathus Beach Rhodos u moře

Hotel Amathus Beach Rhodos se nachází v pěkné zelené zahradě na kopci, nad plochou písčitou pláží s oblázky, na kterou se dostanete podchodem pod pobřežní ulicí. Hlavní město Rhodos je vzdálené cca 4 km.

K zařízení hotelu patří kromě 331 pokojů také stylová a elegantní přijímací hala s recepcí, výtahy, bar "The Waterfall", televizní místnost, internetový koutek (za poplatek), minimarket, klenotnictví, kadeřník. Kulinářsky se můžete nechat rozmazlovat v hlavní restauraci "Iliades" v 10. patře hotelu s terasou s výhledem na zátoku Ixia a ve 2 á-la-carte restauracích.

V rozsáhlé zahradě se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou, slunečné terasy a pool-/snackbar. Další bazén se sladkou vodou se nachází v 11. patře hotelu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k využití zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis, aerobik, posilovna, sauna, parní lázeň, jacuzzi. Hotel pravidelně pořádá pestrý animační program a tématické večery. Pro děti je určen dětský bazén, hřiště a dětské animace.
Za poplatek je půjčovna horských kol, vodní sporty na pláži u místních poskytovatelů, wellness centrum Amathus Spa s masážemi a procedurami.

Komfortní pokoje jsou vybavené vanou a WC, fénem, župany, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, WLAN, minibarem (za poplatek), sejfem a balkónem. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (3 - 4 osoby) mají stejné vybavení, jsou v mezonetovém stylu. Mají navíc 2. koupelnu s WC a ložnici v horním patře, obývací prostor se sofa ke spaní.
Bungalovy (2 - 4 osoby) leží v horní části komplexu, ve svahu.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x za pobyt je možná večeře v á-la-carte restauraci (rezervace předem nutná). V čase 11.00-12.00 a 15.00-18.00 různé snacky, zmrzlina, káva a koláče, půlnoční občerstvení, mezinárodní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský Amathus Beach Rhodos s bazénem
Rhodoský Amathus Beach Rhodos - ubytování

Místo

Hotel Amathus Beach Rhodos 36° 25' 12.9324" N, 28° 11' 20.6124" E

Komentáře

Byli jsme s tímto hotelem velmi spokojeni. Jediné co nám vadilo byl pouliční hluk. Ale je možné se mu večer vyhnout v bazénu v 11. patře. My jsme měli rodinný pokoj s výhledem na moře a mohli jsme každé ráno a večer pozorovat východ a západ slunce. Personál je připraven zodpovědět všechny otázky (anglicky a německy). Již po jednom dni nás zdravili a považovali za stálé hosty. Hotel od pláže dělí jen jedna ulice. Město Rhodos je vzdálené cca 5 - 10 minut jízdy autem. Jídlo a pití: Pro každého tu bylo něco, prostě paráda.
Location