Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tselios, Kiotari

Rhodos a hotel Tselios

Poloha

3-hvězdičkový hotel Tselios na ostrově Rhodos se nachází na klidném místě v prázdninové oblasti Kiotari, která je ideální pro krátké i dlouhé procházky. K dlouhé, písečno - oblázkové pláži je to cca 80 metrů.

Obchody, restaurace a supermarket se nacházejí v nejbližším okolí hotelu. Autobusová zastávka místní dopravy se spojením do města Lindos (cca 15 km) je asi 100 metrů daleko, Lardos je vzdálený asi 7 km a Gennadi 4 km.

Zařízení

Malý ubytovací areál v typickém místním stylu nabízí k ubytování 9 obytných jednotkami, které jsou rozmístěné do 2 pater. Dále k jeho zařízení patří malá přijímací hala s recepcí, internetové připojení WLAN/WiFi a venkovní zahrada.

Ubytování

Útulně zařízená studia (20 - 25 m²) jsou vybavená koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, internetovým připojením Wi-Fi, televizí, klimatizací (za poplatek), kuchyňským koutem, balkónem nebo terasou.

Apartmány (35 - 45 m²) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a navíc mají 1 nebo 2 oddělené ložnice. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma.

Stravování

Vlastní nebo v okolních restauracích.

(údaje jsou z roku 2012)

Rhodos a hotel Tselios - pláž
Rhodos a hotel Tselios - ubytování

Místo

Hotel Tselios, Kiotari 36° 2' 48.0912" N, 27° 57' 15.0912" E

Komentáře

V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Ti, co hledají klid, jsou tady na pravém místě. Vůbec jsme neměli pocit, že jsme tady jako hosté, ale spíš jako přátelé. To je důvod, proč už jsme sem jeli asi podesáté. Hotel nemá žádný bazén, ale to vůbec nevadí, protože pláž je skoro přede dveřmi. Je málo navštěvovaná a klidná, je zde k zapůjčení hodně lehátek. Všechny pokoje a koupelny jsou poměrně staré, ale naprosto čisté.
Location