Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Summer Dream, Theologos

Pohled na hotel Summer Dream, ostrov Rhodos

Hotel Summer Dream se nachází v městečku Theologos na severozápadě ostrova Rhodos. Od písčité pláže s oblázky je vzdálen cca 500 metrů, stejně jako od nejbližších obchodů, restaurací a barů v centru. V blízkosti hoteluse nachází autobusová zastávka. Letiště se nachází ve vzdálenosti 7 km.

Pěkný hotel v tradičním řeckém stylu disponuje celkem 79 pokoji a svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí (sejfy k pronajmutí) a televizním koutkem, internetový terminál (za poplatek), restauraci a bar.

V udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma. Pro nejmenší hosty je určen samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
1x týdně se koná karaoke a folklórní večer. Na pláži nabízejí místní provozovatelé vodní sporty (za poplatek).

Útulné pokoje jsou příjemně zařízené a disponují vanou nebo sprchou a WC, telefonem, satelitní televizí, klimatizací (15.6. - 15.9.), ledničkou, balkónem nebo terasou.
Apartmány (cca 42 m2) jsou vybavené stejně, ale mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, káva, čaj, pečivo a snacky v baru u bazénu (15:00 - 18:00), pizza v baru u bazénu (16:00 - 17:00), místní alkoholické a nealko nápoje (10:30 - 22:30).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Summer Dream s bazénem, ostrov Rhodos
Hotel Summer Dream, ostrov Rhodos - ubytování