Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sheraton Rhodes Resort, Ixia

Hotel Sheraton Rhodes Resort na ostrově Rhodos

Hotel Sheraton Rhodes Resort se nachází nad zátokou Ixia, od písečno-oblázkové pláže ho dělí jen pobřežní ulice. Na pláž se dostanete podchodem pro pěší, který patří k hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdálené cca 4 km, autobusová zastávka se nachází před hotelem.

Luxusní hotelový resort nabízí k ubytování celkem 401 pokojů. K jeho zařízení patří lobby s recepcí a místem k posezení, lounge-bar, internetový koutek (WiFi za poplatek), výtahy, hlavní restaurace s nekuřáckou zónou a terasou, á-la-carte restaurace, bar, kavárna, butik, minimarket, klenotnictví, konferenční prostory.
V krásné a udržované zahradě se nacházejí bazény se sladkou vodou, dětský bazén, poolbar, různé sluneční terasy. Slunečníky, lehátka s podložkami a ručníky jsou na pláži i u bazénu v ceně.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako posilovna, gymnastka, vodní pólo, volejbal, šipky, boccia, krytý bazén a sauna. Hotel pořádá denní a večerní zábavní i animační programy. Pro děti je připraven miniclub (3 - 12 let), dětský bazén, dětské hřiště a herna.
Za poplatek je wellness prostor se spa a masáženi, tenis, squash, potápění a vodní sporty u místních provozovatelů na pláži, 18-ti jamkové golfové hřiště ve vzdálenosti 20 km.

Prostorné a komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou, WC, fénem, telefonem, klimatizací/topením, trezorem, LCD televizí se satelitem, ledničkou, kávovarem, Wi-Fi (za poplatek) a balkónem, částečně s výhledem na moře.
Pokoje Deluxe jsou stejně vybavené, ale jsou komfortnější a mají výhled na moře.
Juniorsuity mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí.

Strava: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní kontinentální snídaně do 10,30 hod. Obědy se podávají v restauraci u bazénu. Týdně se konají různé tématické bufety.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Sheraton Rhodes Resort s bazénem
Hotel Sheraton Rhodes Resort s pláží
Hotel Sheraton Rhodes Resort - ubytování

Místo

Hotel Sheraton Rhodes Resort 36° 25' 16.5" N, 28° 11' 33.1188" E
Location