Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sentido Apollo Blue Palace, Faliraki

Rhodos - hotel Sentido Apollo Blue Palace s bazénem

Hotel Sentido Apollo Blue Palace se nachází přímo na pěkné písčité pláži, lehátka a slunečníky je možné si půjčit za poplatek. Rušné centrum letoviska Faliraki s velkým množstvím obchodů, příležitostí k zábavě, taveren, restaurací, kaváren a barů je vzdálené 1,5 km. Město Rhodos je vzdálené asi 14 km, do této metropole se dostanete autobusem, zastávka je vzdálena od hotelu 100 m.

Moderní hotel je vybaven lobby s recepcí a prostorem k posezení, barem, hlavní restaurací s mezinárodní kuchyní a terasou, á-la-carte tavernou "Blue", obchodem se suvenýry.
V zahradě u hotelu se nachází pěkný bazén se sladkou vodou, jacuzzi a sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky zde dostanete za poplatek. Dále jsou zde dva další bazény se sladkou vodou na střeše hotelu se sluneční terasou a nádherným výhledem na moře (tyto bazény mohou zdarma využívat hosté, kteří bydlí v junior suitách).

Sport a fitness bez poplatku: stolní tenis, posilovna. Za poplatek je tenis, od května do října na pláži různé vodní sporty, např. vodní lyže, surfy, půjčovna šlapadel, jízda na banánu atd.
Wellness bez poplatku: jacuzzi, sauna (od 15 let) a parní lázně. Za poplatek je spa centrum a krytý bazén, masáže.
Hotel 3 až 5 x týdně pořádá zábavný program přes den i večer.
Pro děti je k dispozici miniclub od 4 do 10 let, dětský bazén, dětské hřiště.

Komfortně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou/WC, fénem, klimatizací, televizí se satelitem, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), ledničkou, sejfem, balkónem nebo terasou (některé s výhledem na moře).
Junior suity se nacházejí v 1.patře a jsou o něco prostornější. Najdete v nich koupelnu/WC, fén, klimatizaci, televizi se satelitem, telefon, internetové připojení za poplatek a minibar (také za poplatek), kávovar, sejf, balkón nebo terasu s výhledem na moře.
Superior Junior suity se nacházejí ve 2. patře, mají také soukromý bazén a nádherný výhled na moře. Vybavení je stejné jako u Junior suit.

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, obědy a večeře formou bufetu, tématické bufety, á-la-carte večeře 1x za pobyt, snacky od 11 do 12 hodin, od 15 do 18 hod. a od 22.30 do 23.30 hod. Během dne káva, čaj, koláče a zmrzlina od 12 do 21 hod. Výběr z mezinárodních a místních alkoholických a nealko nápojů od 10 do 24 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Sentido Apollo Blue Palace - možnost ubytování

Komentáře

S tímto hotelem jsme byli velmi spokojeni. Obzvláště jsme ocenili blízkou pláž a centrum města.