Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sensimar Port Royal Villas & Spa, Kolymbia

Hotel Sensimar Port Royal Villas & Spa, Rhodos

Hotel Sensimar Port Royal Villas & Spa byl nově otevřen teprve v roce 2009 a leží přímo na pěkné pláži tvořené pískem s oblázky. Rozsáhlé letovisko Kolymbia nabízí několik taveren a kaváren (ve vzdálenosti přibližně 200 m). Města Rhodos a Lindos jsou vzdálená cca 25 km.

Velkoryse řešený hotel se skládá z jedné hlavní budovy a vícero dvoupatrových budov, které jsou postaveny ve stylu bungalovů. Celkem zde najdete přes 180 pokojů. Hostům je zde k dispozici prvotřídní servis, lobby s recepcí, bar, Wi-Fi internet (za poplatek), obchody, hlavní restaurace "Royal Blue" s terasou, á-la-carte restaurace s terasou, á-la-carte restaurace "Thalassa", která se nachází na pláži, odkud je nádherný pohled na moře.
Ve venkovní části jsou dva bazény se sladkou vodou a s barem "Kalithea", sluneční terasa s lehátka a slunečníky zdarma.

Sportovní aktivity bez poplatku - 2 tenisové kurty s umělým osvětlením (tenisové rakety a míčky jsou k zapůjčení oproti kauci), stolní tenis, vnitřní bazén, posilovna. Za poplatek je trenér tenisu, Spa a Welnesscentrum "Ethereal Spa" se saunou, tureckými lázněmi hamam, párou, masážemi. Golfové hřiště je vzdálené cca 5 km.

Pokoje v bungalovech jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, Wi-Fi internetem (za poplatek), minibarem (za poplatek), kávovarem, klimatizací a sejfem. Je možné si zarezervovat pokoj s výhledem na moře.
Stravování: Polopenze - snídaně (od 6 do 11 hodin) formou bufetu, obědy nebo večeře (předkrmy a dezerty se podávají formou bufetu, hlavní pokrm je servírován - na výběr je ze 3 pokrmů).

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Sensimar Port Royal Villas & Spa - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme prožili nádhernou dovolenou. Celý hotel stejně jako servis si zaslouží jedničku s hvězdičkou. Jídlo bylo velmi pestré a velmi kvalitní (od telecí svíčkové přes čerstvé lososy až po čerstvé kalamáry a jiné mořské plody) Dovolenou v tomto hotelu můžeme jen doporučit - kdykoli sem pojedeme opět rádi znovu. Hotel není vhodný pro děti a rodiny. Pro mladé páry a pro ty, kteří mají rádi klid bez dětského řevu atd. je to to pravé místo.