Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rhodos Palladium, Kalithea

Rhodos - hotelový areál Rhodos Palladium

Hotel Rhodos Palladium se nachází na krásné dlouhé pláži, mezi letovisky Faliraki a Kalithea. Město Rhodos je vzdálené cca 1 km.

Hotel disponuje celkem 336 pokoji, které se nacházejí v hlavní a několika vedlejších budovách. Svým hostům dle nabízí několik výtahů, přijímací halu s recepcí, lobby s panoramatickým výhledem, bar a kavárnu, hlavní restauraci "Symposium" s terasou, 2 á-la-carte restaurace Calypso a Thalassa. Klenotnictví, minimarket, kadeřnictví, internetový koutek za poplatek.

Ve venkovní části se nachází velký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka, podložky, ručníky a slunečníky zde obdržíte zdarma. Dále je k dispozici bar u bazénu, bar na pláži a krytý bazén s jacuzzi, který je mimo sezónu vyhřívaný.

Aktivity bez poplatku: Hra na piano u baru, večerní zábava nebo show, přes den animační programy, volejbal, stolní tenis, basketbal a 2 tenisové kurty.
Aktivity za poplatek: Sauna a turecké lázně hamam, minigolf, vodní sporty od místních poskytovatelů, tenis s umělým osvětlením, spa centrum, masáže, kosmetika.

Standardní pokoje ve vedlejších budovách jsou vybaveny koupelnou a WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, klimatizací, ledničkou, sejfem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Pokoje Superior se nacházejí v hlavní budově. K jejich vybavení patří koupelna/WC (župan, pantofle), fén, telefon,TV se satelitem, CD/ DVD přehrávač, klimatizace, lednička, sejf, kávovar, balkón s výhledem na moře.
Junior suity se nacházejí v hlavní budově, jsou vybavené stejně jako pokoje Superior, ale navíc v nich najdete předsíň s gaučem určeným ke spaním a samostatnou ložnici.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře podávané formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Rhodos Palladium - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, nic nás zde nerušilo a vše se nám zde líbilo. Hotel byl pro nás přesně to pravé, mohli jsme si zde dobře odpočinout. personál byl přátelský. Hotel se sice nenachází v centru, ale díky blízké autobusové zastávce se tam dostanete kdykoli chcete. Pláž byla výborná.