Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Princess Sun, Kiotari

Bazén u hotelu Princess Sun, Rhodos

Hotel Princess Sun s krásným panoramatickým výhledem se nachází na osamoceném místě v letovisku Kiotari. Pěkná písčitá pláž s oblázky se nachází asi 800 m pod hotelem, u sesterského hotelu "Rhodos Princess Beach" (lehátka a slunečníky jsou v ceně). Na pláž jezdí v pravidelných intervalech hotelový autobus.

4-patrový hotel se 146 pokoji je postaven na svahu, k jeho vnitřnímu zařízení patří světlá přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový koutek, klimatizovaná restaurace, minimarket, bar v lobby s venkovní terasou a televizní koutek.
Venku najdete plavecký bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky, bar u bazénu s terasou a venkovní pódium s barem.

V ceně ubytování je tenis (v sesterském hotelu) a stolní tenis, denní animační programy s plážovým volejbalem a vodním pólem, šipky a boccia. Za poplatek je billiár a umělé osvětlení na tenisovém kurtu.
Pro děti je k dispozici dětský klub (4 - 12 let) 6 x týdně dopoledne a odpoledne, samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Pěkně zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizací (15.6. - 15.9.), TV se satelitem, malou ledničkou, telefonem, sejfem, vanou a WC, fénem a balkónem nebo terasou. Za příplatek možnost rezervace s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, studené a teplé snacky a zmrzlina od 10:00 do 18:00 v baru u bazénu. Místní alkoholické a nealko nápoje během hlavních chodů a na baru od 10:00 do 23:00, snacky a nápoje v rámci all inclusive přes den v baru "Diogenis" na pláži.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Princess Sun - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená se nám velmi líbila a tento hotel bychom si ihned zarezervovali znovu. Rhodos sám o sobě je také velmi pěkný. Hotel se nám líbil, bazén byl velký a velmi čistý, pro děti je zde také vše k dispozici, zábava a odreagování jsou zde zaručeny. Pokoje jsou dobře vybavené, koupelna byla sice malá, ale velmi čistá a udržovaná. Personál byl stále velmi přátelský. Pláž je sice trochu dál, ale každou půl hodinu jezdí od hotelu autobus. Hotel leží opravdu mimo město, ale není žádný problém se kamkoli dostat. Každý večer byl animační program pro děti i dospělé. Jídlo bylo pestré, každý den něco jiného a každý si zde něco našel. Velký výběr salátů a dezertů.