Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Primasol Sunrise, Pefki

Rhodoský hotel Primasol Sunrise

Hotel Primasol Sunrise se nachází přímo na písčité pláži u moře, v pěné malé zátoce. Má klidné okolí, centrum obce Pefki s obchody a tavernami je vzdálené cca 1,5 km. Město Lardos je vzdálené asi 2,5 km, Lindos 5 km. Zastávka linkového autobusu se nachází před hotelem.

Malý a rodinně vedený prázdninový hotel má hlavní a vedlejší budovu a celkem 100 bytových jednotek. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, televizní a internetový koutek, výtah, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace (za poplatek) a minimarket.
V pěkné a udržované zahradě u moře se nachází velký plavecký bazén, který je obklopen sluneční terasou. Lehátka a slunečníky (omezené množství) jsou v ceně, na pláži za poplatek. Útulný bar u bazénu s částečně zastřešenou terasou.

V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, denně pestrý zábavní program a večerní show s tancem.
Za poplatek je umělé osvětlení kurtů a vybavení na tenis, billiár, v letních měsících vodní sporty na cca 800 m vzdálené pláži (místní provozovatelé).

Pokoje jsou vkusně zařízené se sprchou nebo vanou a WC, fénem, balkónem nebo terasou s postranním výhledem na moře, klimatizací (15.6. - 30.9.), telefonem, TV se satelitem s hudebními kanály a ledničkou.
Studia (cca 28 m2) mají stejné vybavení jako pokoje, ale mají obytnou místnost kombinovanou s ložnicí, kuchyňský a jídelní kout.
Rodinné pokoje (cca 37 m2) mají stejné vybavení jako studia, ale jsou prostornější, s opticky oddělenou ložnicí (posuvné dveře).
V nabídce jsou i větší rodinné pokoje (cca 65 m2), které mají dvě samostatné ložnice a 2 koupelny.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu se širokou nabídkou studených a teplých pokrmů, snacky (10:30 - 12:30 a 15:00 - 18:30), káva, čaj a pečivo (16:00 - 17:00). Různé místní alkoholické a nealko nápoje a zmrzlina (10:00 - 24:00).

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Primasol Sunrise s bazénem
Rhodoský hotel Primasol Sunrise s pláží
Rhodoský hotel Primasol Sunrise - možnost ubytování