Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oasis, Afandou

Hotelový bazén Oasis, Rhodos

Hotel Oasis leží v klidné části pobřežní ulice. Do městečka Afandou s možností nákupu a návštěv taveren je od hotelu zapotřebí přibližně 15 minut chůze. Písečná pláž s oblázky je vzdálená asi 800 m. Autobusová zastávka se spojením do lokalit Faliraki (5 km), Rhodos (22 km), Kolymbia (6 km) a Lindos je vzdálena přibližně 200 m.

Ubytování je vedené v rodinném stylu v bungalovech, v celkem 11 budovách s 52 pokoji. To vše se nachází uprostřed krásné "oázy" tvořené ovocnými stromy. K dispozici je zde recepce, internet, bar s TV a restaurace. Na recepci je možné si pronajmout sejf.
V zahradě se nachází bazén se sladkou vodou a snack bar. Půjčování lehátek a slunečníků je v ceně. Pro děti je zde k dispozici oddělený dětský bazén a hřiště.
Sport a zábava: stolní tenis, fotbal a basketbal jsou v ceně. Za poplatek je možné navštívit 18-ti jamkové golfové hřiště, které je vzdálené přibližně 1 km od hotelu. Příležitostně jsou zde za poplatek organizovány řecké večery.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, DVD-přehrávačem, rádiem, lednicí, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeři formou bufetu. Je možné si zajistit také all inclusive, které zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kávu a snacky od 16.30 do 17.30 hod., pivo, víno a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Láska na 2. pohled! Přijeli jsme autobusem a z vnějšího pohledu nevypadal hotel opravdu příliš reprezentativně a vlastně jsme se chtěli skoro otočit a jet pryč. Když jsme ovšem zariskovali a prohlédli si na hotel pořádně, byli jsme absolutně překvapení a nadšení. Krásné prostředí, které je vhodné pro lidi, kteří nepotřebují velkolepý luxus! Čistota, přátelské prostředí, rodinně vedený hotel a osobní přistup k hotelovému personálu jsme také velmi ocenili. Velmi klidná, příjemná oáza, obklopená velkým množstvím stromů. Bufet byt velmi přehledný a jídlo velmi chutné. All inclusive do 23.00 hod., kdy bylo možné dostat místní pivo, víno a nealkoholické nápoje. Ostatní alkoholické nápoje si bylo možné zakoupit za poměrně nízké ceny. Majitel hotelu Greogios Gamvroudis byl vždy k dispozici, přátelský a ochotný pomoci. Také ostatní hotelový personál se vždy snažil vyhovět hotelovým hostům. Bylo to přesně to, co jsme chtěli, to se ovšem nemusí líbit každému. Když opět někdy pojedeme na Rhodos, tak určitě opět sem!