Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Niriides Beach, Kolymbia

Hotel Niriides Beach s bazénem, Kolymbia

Hotel Niriides Beach se nachází na ostrově Rhodos v letovisku Kolymbia, v jedné z klidných uliček. Od písčité pláže s oblázky je hotel vzdálen asi 500 m a od turistického centra 200 m. Autobusová zastávka s dobrým spojením podél pobřeží je vzdálená 100 m.

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika menších obytných budov s celkem 106 pokoji. Celý areál je obklopen udržovanou zahradou. V hlavní budově najdete přijímací halu s recepcí, pobytovou místnost, bar s televizním koutkem, nekuřáckou restauraci (v hlavní sezóně klimatizovaná) a minimarket. Je zde možné si pronajmout sejf.
Venku najdete bazén se sladkou vodou, sluneční terasu a snackbar. Použití lehátek a slunečníků je zahrnuté v ceně ubytování.
Pro děti je k dispozici integrovaný dětský bazén a dětské hřiště.
V ceně ubytování je stolní tenis, za poplatek je tenisový krut s tvrdým povrchem a billiard. Příležitostně jsou během hlavní sezóny pořádány folklórní večery.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, fénem, klimatizací (řízená centrálně, v hodinových intervalech od 7.7. do 15.9.), telefonem, rádiem, televizí se satelitem, lednicí a balkónem.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně podávaná formou bufetu a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelová pláž Niriides Beach, Kolymbia

Komentáře

Hotel bych rozhodně doporučil. Je zde možné si v klidné atmosféře užívat skutečnou dovolenou. Servis: Od uklizečky až po paní na recepci a obsluhu u jídla byl veškerý personál přátelský a ochotný. Pláž: Protože je zde více pláží, najde si zde každý to co mu vyhovuje. Je možné zde ležet ve druhé řadě pod slunečníkem nebo také na osamoceném místě, vzdáleném 500 m v opuštěné zátoce. Rodiny s dětmi: našemu dítěti je 15, proto jsme nabídku pro tuto kategorii nevyužili.