Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Montemar Beach Resort, Lardos

Rhodos - hotel Montemar Beach Resort s bazénem

Hotel Montemar Beach Resort se nachází v letovisku Lardos, přímo na pláži Lothiarica, která je tvořená pískem s oblázky. Původní centrum je vzdálené cca 2 km, městečko Lindos je vzdálené cca 6 km. Je zde pravidelné autobusové spojení, autobusová zastávka je přímo u hotelu.

V hotelu najdete moderní přijímací halu s recepcí a pobytovou místností, restauraci a minimarket. Venku se nachází bazén se sluneční terasou, lehátky, slunečníky a osuškami (u bazénu i na pláži zdarma). U bazénu je také snack bar.
V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis, šipky, minifotbal a plážový volejbal. Za poplatek si můžete zahrát billiard, v letních měsících zase vyzkoušet různé vodní sporty nabízené místními poskytovateli.
Hotel pořádá vícejazyčné denní a večerní animační programy.
Pro děti je k dispozici bazén, dětské hřiště, miniclub (4-12 let).

Pokoje s klimatizací (1.6.-30.9.) mají sejf za poplatek, televizi se satelitem, minibar, telefon, sprchu, WC, fén a balkón nebo terasu.
Rodinné pokoje jsou podobně zařízeny, je v nich navíc opticky oddělená ložnice s pohovkou na spaní.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Studené a teplé pokrmy, zmrzlina, káva, čaj a pečivo v baru na pláži od 10.00 do 18.00 hod. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Montemar Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pěkná dovolená a rádi sem opět pojedeme znovu.