Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Miramare Wonderland, Ixia

Rhodoský hotel Miramare Wonderland

Hotel Miramare Wonderland se nachází přímo u úzké písčité pláže v prázdninovém letovisku Ixia/Ialyssos. Hlavní město Rhodos je vzdálené cca 4 km, zastávka pravidelného linkového autobusu se nachází v blízkosti hotelu.

Exkluzivní hotelové zařízení s celkem 175 pokoji se nachází uprostřed nádherné zahrady, tvoří ho jednotlivé bungalovy, které jsou postavené v typickém ostrovním stylu. Bungalovy jsou mezi sebou propojeny nostalgickým vláčkem. K zařízení hotelu patří přijímací hala s recepcí, internetový terminál (za poplatek), hlavní restaurace s terasou a pěkným výhledem na umělou lagunu, restaurace u bazénu, několik barů, klenotnictví a minimarket.
V rozsáhlé zahradě se nachází velký plavecký bazén s mořskou vodou, sluneční terasa a poolbar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k využití zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, půjčovna kol a fitness centrum. Hotel pravidelně pořádá tématické večery s živou hudbou a 1 x týdně řecký večer (za poplatek). Za poplatek je také tenisový kurt, masáže a kosmetické procedury, vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.
Pro nejmenší hosty je k dispozici miniclub od 2 do 14 let (10:00 - 18:00 hod.), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Pokoje jsou útulně vybavené, disponují vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, minibarem, televizí se satelitem, klimatizací a balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Suity v bungalovech (cca 45 m2) mají stejné vybavení, ale navíc obývací pokoj kombinovaný s místem pro spaní, kuchyňský koutek, výhled do zahrady, a jsou vzdálené od moře asi 70 m.
Suity Seafront jsou 20 - 35 m od pláže, s výhledem na moře.
Suity Waterfront jsou asi 15 m od pláže, mají navíc whirlpool, župany, DVD-přehrávač.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a koláče, po celý den zmrzlina, od 10 do 2 hodin místní a některé dovozové alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Miramare Wonderland, Rhodos
Pláž u hotelu Miramare Wonderland, Rhodos
Rhodoský hotel Miramare Wonderland - ubytování

Místo

Hotel Miramare Wonderland 36° 25' 7.8276" N, 28° 10' 49.9548" E

Komentáře

Byla to pro nás vysněná dovolená. Na tomto ostrově je ještě mnoho klidných a nedotčeným míst, kam se dostanete také autem. Hotel Miramare nabízí oázu klidu. V blízkosti se nachází město, kam je možné vyrazit za kulturou.
Location