Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Meliton, Theologos

Bazén u hotelu Meliton na ostrově Rhodos

Hotel Meliton se nachází v klidném prostředí letoviska Theologos, je z něj pěkný panoramatický výhled na hory a okolí. Písčitá pláž je vzdálená asi 1,3 km. Místní centrum s restauracemi, tavernami, bary, obchody a zastávka linkového autobusu jsou vzdálené necelé 2 km.

Hotel disponuje celkem 40 bytovými jednotkami a nabízí svým hostům přijímací halu s recepcí (sejfy k pronajmutí) a televizním koutem, restauraci s terasou, bar, hernu a minimarket.
V pěkné zahradě se nachází sladkovodní bazén se sluneční terasou a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Pro malé hosty se zde nachází dětské hřiště.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenis, volejbal, basketbal a šipky, denní animační program s aqua aerobikem, aerobikem a fotbálkem. Hotel také pořádá pravidelné večerní programy (např. řecký večer, karaoke). Za poplatek je billiárd, minigolf, stolní tenis, šipky, horská kola a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, telefonem, balkónem nebo terasou. Satelitní televize a klimatizace jsou na vyžádání a za poplatek.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, odpolední káva a koláče od 16:30 do 17:30, místní alkoholické a nealko nápoje od 11:00 do 23:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Meliton, ostrov Rhodos - ubytování