Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lydia Maris, Kolymbia

Ostrov Rhodos s hotelem Lydia Maris v Kolymbii

Velmi kvalitní hotel Lydia Maris leží v malém letovisku Kolymbia na ostrově Rhodos a je obklopený idylickou zelení v olivovém háji. Písečná pláž s oblázky je vzdálená přibližně 250 m a do města Rhodos je to cca 25 km. Autobusová zastávka se nachází asi 50 m od hotelu, letiště asi 25 km.

Hotel byl v roce 2006 renovován, dnes je zde celkem 155 pokojů, které jsou jak v hlavní, tak také v několika vedlejších budovách. K zařízení patří přijímací hala s možností posezení a recepcí, hlavní restaurace, bar, internetový koutek (za poplatek) a jeden minimarket. V pěkně udržovaných venkovních prostorách najdete bazén se sladkou vodou s odděleným dětským bazénem, whirpoolem a restaurací. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu zdarma k zapůjčení, na pláži se za zapůjčení platí. Osušky obdržíte oproti záloze.
Sport: půjčovna kol, videohry a biliard jsou v nabídce za poplatek. Spa centrum se saunou nabízí manikúru, pedikúru a masáže v příjemné atmosféře (za poplatek).
Pro malé hosty je zde k dispozici zvláštní dětský bazén a dětské hřiště. Hlídání dětí je možné si domluvit na recepci (za poplatek).

Komfortní pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem (v ceně), televizí se satelitem, minibarem (v ceně), klimatizací a balkónem nebo terasou. Rodinné pokoje (min. 2 dospělí, max. 4 dospělí) jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje, disponují ale navíc oddělenou ložnicí.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Lydia Maris na Rhodosu - možnost ubytování

Komentáře

Byla to opět nádherná zotavující dovolená, se vším co k ní patří. Udržovaný a sympatický hotel, extrémně velký a rozmanitý bufet, milí zaměstnanci. Jednoduše - hotel má naše nejlepší doporučení. Už nyní jsme rozhodnutí, že jsme zde nebyli naposledy!!!