Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel LTI Miraluna Village, Kiotari

Pohled na hotel LTI Miraluna Village, Rhodos

Hotel LTI Miraluna Village se nachází na idylickém místě v letovisku Kiotari. Dlouhá tmavá písčitá pláž s oblázky je vzdálena cca 100 m a od hotelu ji dělí jen malá, velmi málo frekventovaná silnice. Nejbližší obchody a malé taverny jsou v malebné vesnici Lardos, asi 6 km daleko. Další obchody, bary, restaurace a velké množství pamětihodností jsou v obci Lindos (13 km) nebo ve městě Rhodos (63 km). Zastávka linkového autobusu se nachází přímo před hotelem.

Jedná se moderní rodinný hotel s příjemnou atmosférou, vhodný pro odpočinkovou dovolenou. Skládá se ze dvou hlavních budov a několika vedlejších, v té hlavní najdete hlavní restauraci, tématickou restauraci, á-la-carte restauraci (za poplatek, po předchozí rezervaci), bary, diskotéku, minimarket.

Venku najdete plavecké bazény a bary, lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma. V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis a tenisový kurt. Za poplatek jsou lehátka a slunečníky na pláži, sauna, masáže, vodní sporty na pláži, golfové hřiště v blízkosti hotelu.
Pro děti je k dispozici dětský bazén a hřiště.

Komfortně vybavené pokoje (cca 26 m2) jsou vybavené vanou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, ledničkou, sejfem, klimatizací/topením (dle sezóny), balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje (cca 30 m2) mají navíc samostatnou ložnici.
Mezonety (cca 50 m2) jsou stejné jako rodinné pokoje, ale rozkládají se na 2 podlažích.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, 15:30 - 16:30 káva, čaj a koláče, 10:00 - 18:00 zmrzlina pro děti, 10:00 - 24:00 teplé a studené snacky, 10:00 - 24:00 místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)
V tomto hotelu jsme byli už podruhé. Personál je tu velmi přátelský, pokoje jsou velmi čisté a velmi dobře vybavené a jídlo bylo také skvělé. Kdo vyhledává klidnou dovolenou, pro toho je tento hotel to pravé.
S personálem jsme se již bavili vloni a také jsme se s nimi skamarádili. Jsou velmi milí k dětem.

Hotel LTI Miraluna Village s bazénem, Rhodos
Hotel LTI Miraluna Village, ostrov Rhodos - ubytování