Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Lindos Princess, Lardos

Hotel The Lindos Princess s bazénem v Lardosu

Hotel The Lindos Princess se nachází v klidné lokalitě, přímo na pláži tvořené pískem s oblázky (jsou doporučovány boty do vody). Do městečka Lardos je to asi 1,5 km, do historického městečka Lindos 7 km.

Elegantní a rozsáhlý hotel disponuje 584 pokoji, které se nacházejí v hlavní budově a okolních bungalovech. V hotelu se nachází přijímací hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, 3 á-la-carte restaurace (řecká, italská a s rybími specialitami), bar, supermarket, klenotník, kadeřník, salón krásy a vnitřní bazén.
V udržované zahradě se nacházejí 3 sladkovodní bazény, sluneční terasy (lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu stejně jako na pláži v ceně), bar u bazénu. Na pláži je snack bar.
Pro malé hosty (4-12 let) nabízí hotel miniclub, 2 oddělené dětské bazény a dětské hřiště.

V ceně ubytování je fitness, tenis, plážový volejbal, basketbal, sauna, jacuzzi, minifotbal, minigolf, střelba z luku, pestrý animační program během dne a večer. Za poplatek můžete vyzkoušet billiard, masáže, turecké koupele, tenisové kurzy.

Pokoje jsou moderně a vkusně zařízené, disponují koupelnou s WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací a balkónem s postranním výhledem na moře.
Rodinné pokoje typu A (pro max. 4 osoby) se nacházejí v bungalovech v prvním poschodí a jsou stejně vybaveny jako pokoje, jen jsou o něco prostornější. Nabízejí opticky oddělenou ložnici a pohovku ke spaní.
Rodinné pokoje typu B (pro 4-5 osob) se nacházejí v přízemí s terasou a jsou o něco prostornější než rodinné pokoje typu A.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, brzká a pozdní kontinentální snídanědi přispí (6.30 - 7.00 hod, 10.15 - 11.00 hod.), 1 x týdně návštěva á-la-carte restaurace, minibar na pokoji (pivo, voda a nealkoholické nápoje, doplňované 3 x týdně), obědové balíčky, studené a teplé pokrmy (10.30 - 24.00), místní alkoholické a nealko nápoje (10.00-24.00 hod.)

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel The Lindos Princess - možnost ubytování

Komentáře

Kdykoli bysme tam jeli na dovolenou znovu. Bylo to tam velmi pěkné.