Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lindos Imperial, Kiotari

Hotelový areál Lindos Imperial, Rhodos

Hotel Lindos Imperial se nachází na vyvýšeném místě u moře, odkud je možné vidět nedalekou písčitou pláž v zálivu u Kiotari. Historické, malebné město Lindos, které nabízí velký počet pamětihodností, je vzdálené cca 10 km, městečko Lardos asi 4 km. Město Rhodos je vzdálené 50 km, stejně jako mezinárodní letiště.

Hotelový resort, který je velmi vhodný pro rodiny s dětmi, disponuje celkem 450 prostornými, elegantními pokoji a je obklopen pěknou zahradou. Plně klimatizovaný hotel nabízí 24-hodinovou recepci, výtahy, panoramatický výhled 180°, obchody, klenotnictví, kadeřnický salon, divadlo s kapacitou 300 osob, diskotéku, dětské hřiště a dětský klub. Nachází se zde kavárna, bary, hospůdka, restaurace a herna. Uprostřed resortu se nachází velký plavecký bazén a relaxační bazén. V obou bazénech se nachází část určená pro děti.

K hotelovým aktivitám patří zábavné show, zábavné aktivity u bazénů (např. aquaaerobik) a vodní sporty (za poplatek) jako např. jízda na banánu, kánoe a šlapadla. Komplex disponuje 3 tenisovými kurty (1 z nich je možné využít jako basketbalové nebo fotbalové hřiště), stolním tenisem, lukostřelbou, šipkami a horskými koly (za poplatek). K ostatním službám patří kosmetické služby, péče o tělo, manikúra/ pedikúra, sauna, lázně hamam a velký výběr masáží. Na blízké pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky.

Všechny pokoje jsou plně klimatizované. K jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, telefon, malá lednička (za poplatek) a balkón nebo terasa.
K dispozici jsou také rodinné pokoje, které jsou vybaveny obývacím pokojem a 2 samostatnými ložnicemi.
Rodinné pokoje Superior disponují obývacím pokojem kombinovaným s ložnicí a jednou další ložnicí.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bohatého bufetu, pozdní kontinentální snídaně od 10 - 11 hodin, 1x týdně tématický večer. Místní a částečně dovozové alkoholické a nealko nápoje od 10 - 24 hodin, snacky a zmrzlina 11 - 18 hod., lehká svačina v lobbybaru 21.30 - 24 hod., káva, čaj a koláče 16.30 - 17.30 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Lindos Imperial s bazénem, Rhodos
Rhodoský hotel Lindos Imperial - možnost ubytování

Komentáře

S tímto hotelem jsme byli velmi spokojeni. S ohledem na hotel a servis to byla nejhezčí dovolená. Velkou pochvalu si zaslouží proto, že je zde internet a velký počet sportovních aktivit zahrnuto v ceně. Velmi doporučujeme.