Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lindian Village, Lardos

Rhodos - hotelový areál Lindian Village

Hotel Lindian Village leží v zátoce přímo na pláži Lardos, která je tvořená pískem s oblázky. Městečko Lardos s tavernami je vzdálené asi 3 km, městečko Lindos s obchody a restauracemi 12 km.

Luxusní a rozsáhlý hotel je postaven ve stylu řecké ostrovní vesnice, disponuje 146 pokoji. K jeho vybavení patří lobby, hlavní restaurace, restaurace se specialitami, bary, kadeřník, salón krásy.
V udržované zahradě najdete 2 bazény se sladkou vodou, dětský bazén a sluneční terasu. U bazénu a na pláži jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt a posilovna, za poplatek je možné si zapůjčit surf nebo kánoe od místních provozovatelů. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavní programy.
Za poplatek je možné využít wellness služby ve spa centru s vnitřním bazénem, saunou, jacuzzi a tureckými lázněmi hamam. Je možné si také zajít na masáž.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, fénem, župany, telefonem, internetovým připojením, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek) a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet a večerní bufet v hlavní restauraci. Za příplatek je možné se stravovat ve specializovaných á-la-carte restauracích.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Lindian Village, Rhodos
Rhodoský hotel Lindian Village - možnost ubytování