Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Marquise, Faliraki

Rhodos - hotel La Marquise s bazénem

Hotel La Marquise se nachází na klidném místě letoviska Faliraki, na severním konci pláže, asi 2 km od nově restaurovaných termálních lázní Klithéa. Autobusová zastávka s velmi dobrým spojením do centra Faliraki (cca 4 km), měst Rhodos (10 km) a Lindos (40 km) se nachází přímo před hotelem. Doprava na letiště trvá asi 20 minut.

Moderní luxusní hotel je postaven v typickém ostrovním stylu. Skládá se z hlavní budovy a 38 vedlejších budov a má celkem 386 pokojů. V hlavní budově je velká přijímací hala s recepcí, WLAN, bankomat, bar, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, minimarket, obchod se suvenýry, klenotnictví, kadeřník, lékař a konferenční místnosti.
Pro děti je připraveno hřiště, miniclub (4 – 12 let, 6 dní v týdnu), teenager club (13 – 18 let, červenec a srpen).
Ve venkovním areálu najdete bazény se sladkou vodou, bar u bazénu. Pláž je vzdálená 150 m, hosté se k ní dostanou podchodem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Aktivity bez poplatku: tenisový kurt (tenisové rakety za poplatek), stolní tenis, minigolf, volejbal, basketbal, fitness, animační programy. Za poplatek je půjčovna jízdních kol, nabídka vodních sportů na pláži, spa centrum s whirlpoolem, sprcha s ledovými prameny, sauna, masáže a kosmetické služby.

Pokoje Superior (30 m2) v blízkosti laguny jsou elegantně zařízeny s koutkem k posezení, mají klimatizaci, telefon, televizi se satelitem, CD/DVD přehrávač, WLAN, sejf, minibar, kávovar, koupelnu/WC, fén, župan, pantofle, balkón nebo terasu s výhledem do zahrady.
Pokoje Luxury (32 – 35 m2) se nacházejí buď u bazénu nebo v nejvyšším podlaží hlavní budovy. Jsou stejně vybaveny jako pokoje Superior, mají balkón nebo terasu s výhledem na bazén nebo na moře.
Rodinné suity (46 m2) pro 2 – 3 dospělé osoby nebo pro 2 dospělé a 2 děti. Nacházejí se buď u bazénu nebo v hlavní budově. Základní vybavení mají jako pokoje Superior, navíc mají prostornou obytnou místnost/ložnici s koutkem k posezení, balkón nebo terasu s výhledem na bazén nebo na moře.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, polední nebo večerní menu s předkrmovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel La Marquise - možnost ubytování