Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Kresten Royal, Kalithea

Pohled na část hotelu The Kresten Royal, Rhodos

Hotel The Kresten Royal se nachází na lehce vyvýšeném místě, v rozsáhlém areálu s velmi pěkným výhledem na moře. Malá písčitá pláž mezi zajímavě tvarovanými skálami má téměř privátní atmosféru. Jen o několik metrů dál je vstup do malé zátoky, další zátoky a pláže se nacházejí v blízkém okolí. Město Rhodos se nachází ve vzdálenosti cca 6 km, je možné se do něj dopravit taxíkem.

Nový hotel je postavený ve stylu moderní architektury s exkluzivní atmosferou. Najdete zde lobby s recepcí, internetový koutek (za poplatek), bar, kavárnu, hlavní restauraci, 2 á-la-carte restaurace, minimarket, obchod se suvenýry.
V udržované zahradě se nacházejí bazény se sladkou i se slanou vodou, se sluneční terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou v ceně ubytování.

V ceně ubytování je tenisový kurt, minigolf a plážový volejbal. Za poplatek pak moderní wellness centrum s krytým bazénem, jacuzzi, tureckými lázněmi hamam a saunou, růžné masáže a posilovna.
Hotel příležitostně pořádá večerní zábavní program nebo místní folklórní vystoupení.

Pokoje jsou komfortně a vkusně vybaveny koupelnou s jacuzzi a WC. K vybavení patří také fén, telefon, sejf, malá lednička (minibar na přání – za poplatek), TV se satelitem, internetové připojení (za poplatek), klimatizace, balkón nebo terasa. Některé pokoje mají výhled do zahrady, jiné na moře.
Junior suity jsou prostornější a luxusnější. Najdete v nich koutek k posezení, balkón nebo terasu s výhledem na moře, některé mají navíc soukromý bazének.
Royal suity mají obytnou místnost s ložnicí a samostatnou ložnici, která je oddělena posuvnými dveřmi. Dále vanu a sprchu s jacuzzi a malý soukromý bazén.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře se podává také formou bufetu, se středozemní a mezinárodní kuchyní. Příležitostně se pořádají tématické večery.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel The Kresten Royal - možnost ubytování