Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kalithea Mare Palace, Kalithea

Rhodoský hotel Kalithea Mare Palace

Hotel Kalithea Mare Palace se nachází nad pěknou zátokou, na svahu nad pláží. Centrum letoviska Kalithea je vzdálené asi 800 m. Pěkná písečná zátoka se skálami a barem je vzdálena 5 minut chůze. Zástavka autobusu se spojením do Kalithey a Faliraki se nachází přímo před hotelem.

Jedná se o hotel vyšší střední třídy. Je zcela klimatizovaný a svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí, internetový a televizní koutek, klenotnictví, kadeřnictví, minimarket, jídelnu, restauraci a snack bar.
Ve venkovních prostorách se nachází velký bazén se sladkou vodou, samostatné dětské bazény a sluneční terasa s lehátky, podložkami a slunečníky (zdarma). Na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Sport a zábava v ceně - stolní tenis, pestrý animační program a večerní taneční zábava. Za poplatek je tenisový kurt s umělým osvětlením, biliár, minigolf, basketbal, volejbal, posilovna a sauna.
Pro děti je k dispozici miniclub (4 – 12 let), 2 dětská hřiště a dětské menu.

V komfortně zařízených pokojích najdete telefon, TV se satelitem, rádio, sejf, ledničku, topení/klimatizaci (v sezóně od 15.6. do 30.9.), fén, koupelnu a WC, balkón s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaňový bufet, obědy formou bufetu se středozemními pokrmy a večeře také formou bufetu se studenými a teplými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Kalithea Mare Palace - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pěkná dovolená v klidné lokalitě. Hotel je ideální pro ty, kdo hledají klid. Kdo chce zažít něco víc, musí se vypravit autobusem do Faliraki (cca 5 až 10 minut). Žádné diskotéky nebo taverny v blízkém okolí nebyly, nejbližší jsou vzdáleny cca 30 minut chůze nebo je možné k nim dojet autobusem. Autobusové spojení je velmi dobré, zastávka je přímo před hotelem. V hotelu byl animační program. Nemůžeme ho ovšem ohodnotit, protože jsme se ho neúčastnili. Velmi pěkná písčitá pláž s kamínky a čistá voda. Buď se k ní dostanete za 5 minut pěšky nebo je možné jet autobusem. Pěkná zátoka, ideální především pro šnorchlování.