Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Esperos Village, Faliraki

Rhodos - hotel Esperos Village s bazénem

Hotel Esperos Village se nachází v klidné lokalitě letoviska Faliraki, na svahu nad hotelem Esperos Palace, s nádherným výhledem na zátoku. K pláži (vzdálené asi 500 m) jezdí každých 20 minut hotelový autobus. Zastávka autobusu s velmi dobrým spojením do města Rhodos (cca 12 km) a do centra Faliraki (cca 3 km) se nachází na hlavní ulici, v blízkosti hotelu.

Komfortní hotel, s 210 jednotkami umístěnými v 1- a 2-patrových bungalovech, byl postaven v roce 1991. Bungalovy jsou postaveny na terasách na svahu ve stylu řecké vesnice. V hlavní budově se nachází moderní přijímací hala s recepcí, televizní koutek, internetový koutek (za poplatek), á-la-carte restaurace, jídelna, konferenční místnosti, minimarket.

V areálu hotelu dále najdete 2 bazény se sladkou vodou a 3 jacuzzi se sluneční terasou, sprchy a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Aktivity bez poplatku se nabízí 2 tenisové kurty, posilovna se saunou a jacuzzi, za poplatek masáže. Několikrát týdně hotel pořádá pestrý animační program (např. řecké a taneční večery).

Pokoje jsou prostorné s klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, ledničkou, kávovarem, koupelnou/WC, fénem a balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Pokoje Superior mají základní vybavení stejné, jsou ale prostornější, mají minibar na požádání.
Apartmány pro 2 – 4 osoby: obytná místnost/ložnice se 2 pohovkami určenými pro spaní, kuchyňský kout, samostatná ložnice, klimatizace, telefon, televize se satelitem, sejf, kávovar, koupelna/WC, fén. Balkón nebo terasa s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - rozšířený snídaňový bufet, večeře s předkrmovým, dezertovým a salátovým bufetem, hlavní chod s možností výběru, na přání vegetariánské pokrmy a pokrmy pro diabetiky.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Esperos Village - možnost ubytování

Komentáře

Vše bylo perfektní. Pokoje měly velmi pěkný výhled. Nejlepší servis jídla a pití byl v hlavní jídelně. Výborná doprava minibusem na pláž a z pláže.