Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Esperos Palace, Faliraki

Rhodos - hotel Esperos Palace s bazénem

Hotel Esperos Palace se nachází přímo na písčité pláži, asi 3 km od města Faliraki. Autobusová zastávka se spojením do města Rhodos (cca 12 km) i Faliraki se nachází přímo před hotelem.

Hotel byl postaven v roce 1985, v roce 1999 byl renovován a v letech 2007/2008 proběhla další částečná rekonstrukce. Má celkem 394 pokojů, které se nacházejí na 8 patrech hlavní a 7 patrech vedlejší budovy. Dále zde najdete přijímací halu, internetový koutek (WLAN) a restauraci, 4 bary, minimarket a kadeřnictví. Celý hotel je nekuřácký.
V udržované zahradě se nachází bazén se sladkou vodou a laguna s "lazy river", velmi pěkná taverna a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Aktivity bez poplatku: 2 tenisové kurty, stolní tenis, vodní gymnastika, posilovna, sauna, vyhřívaný krytý bazén (duben a říjen). Za poplatek je billiár, masáže, na pláži nabídka vodních sportů. Hotel pořádá animační programy přes den a každý týden pestrý večerní program.

Pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, ledničkou (na přání minibar), koupelnou/WC, fénem, županem. Balkóny jsou s výhledem na moře, s postranním výhledem na moře nebo s výhledem do krajiny.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, obědy podávané formou bufetu nebo večeře s předkrmovým a dezertovým bufetem a hlavní jídlo formou menu. Několikrát do týdne speciální večeře např. řecké nebo rybí pokrmy (za příplatek).

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Esperos Palace - možnost ubytování

Komentáře

S touto dovolenou jsme byli velmi spokojení a každopádně si tento hotel zarezervujeme ještě jednou. Klidná lokalita, přesto blízko centra Faliraki. Bylo výborné, že rodiny s dětmi jsou obvykle ubytovány především v sousedním hotelu. Servis - přátelský a vstřícný personál. Jídlo a pití bylo velmi pestré, během 2 týdnů se žádný hlavní chod neopakoval. Příjemný animační program, který nebyl vtíravý. Písčitá pláž s kamínky, velká pochvala za počet lehátek a slunečníků (není potřeba rezervace brzy ráno). Výhodou hotelu je, že zde rodiny s dětmi nejsou cílovou skupinou.