Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elysium Elite Club, Kalithea

Hotel Elysium Elite Club na pláži, Rhodos

Hotel Elysium Elite Club se nachází přímo na pláži Kalithea. Centrum města Rhodos, kde je velké množství obchodů a příležitostí k zábavě, je vzdálené cca 8 km. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem.

Exkluzivní hotel nabízí přijímací halu s recepcí, lobby a snídaňovou restauraci s výhledem. V hale, kde je internet zdarma, jsou pro hosty připraveny během celého dne časopisy, nápoje, občerstvení a snacky. Dále je k dispozici internet WLAN (za poplatek), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace u bazénu, bar v lobby, spa centrum, minimarket a obchod se suvenýry.

V rozsáhlých venkovních prostorách se nachází laguny s bazény se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, vyhřívaný bazén se slanou vodou a s terasou, bar. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava: fitness centrum, tenis (umělé osvětlení za poplatek), minigolf, boccia a plážový volejbal jsou v ceně. Vodní sporty nabízené na pláži místními poskytovateli jsou za poplatek. Denně hraje v lobby živě na piano, živá hudba v panoramatické restauraci, 2 x týdně večerní show a pravidelné tématické večery.

Luxusní pokoje mají dřevěné podlahy a k jeho vybavení patří koupelna s hydromasážní vanou a WC, fén, župan, pantofle, telefon, internetové připojení (zdarma), sejf, TV, malá lednička, kávovar, klimatizace a balkón s výhledem na moře.
Pokoje Superior mají stejné vybavení jako pokoje, ale je zde samostatné WC a prostorný koutek k posezení.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet z části s řeckými specialitami, večeře formou bufetu s mezinárodní kuchyní, hlavní chod je servírován.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Elysium Elite Club - možnost ubytování

Komentáře

Byla to nádherná odpočinková dovolená. Hotel splnil naše veškeré nároky - poloha pláže, pokoje s balkónem s výhledem na moře, žádný animační program. Hotel leží u krásné pláže v klidné lokalitě, bylo od něj dobré autobusové spojení do měst Rhodos a Lindos. V hotelu je malý supermarket. Byli jsme zde 2 týdny a ten druhý týden se kídelní lístek již opakoval. To jsme v 5 hvězdičkovém hotelu nečekali. Alkoholické nápoje byly celkem drahé, víno se podávalo jen při zakoupení celé lahve. Ale jinak byl výběr a kvalita bufetu velmi dobrá (předkrmy a dezerty). Naštěstí zde nebyl žádný animační program, což nám vyhovovalo. Bar na pláži nebyl ještě otevřený, ale bylo možné si objednat nápoje v baru u bazénu. Nádherná písčitá pláž je v klidné zátoce, boty do vody byly zapotřebí jen kvůli přehřátému písku.