Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Doreta Beach Resort, Theologos

Pohled na hotel Doreta Beach Resort na Rhodosu

Hotel Doreta Beach Resort leží na západním pobřeží ostrova Rhodos, v letovisku Theologos přímo na pěkné písčité pláži s oblázky. V bezprostřední blízkosti hotelu se nacházejí obchody a zastávka linkového autobusu. Letiště Diagoras Rhodos je vzdálené asi 7 km a město Rhodos 17 km.

Mezinárodní hotel, který je velmi vhodný pro rodiny s dětmi, disponuje celkem 390 pokoji, přijímací halou s recepcí (sejfy k pronajmutí), výtahem, společenskou místnostní, televizním koutkem, restaurací, barem a minimarketem.
V prostorných venkovních prostorách se nachází bazén se sluneční terasou a loukou vhodnou k opalování. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je tenis, basketbal, volejbal, aerobic, vodní pólo a minigolf, zábavní a animační programy s hrami, sporty a soutěžemi přes den i večer. Za poplatek je na pláži v nabídce velké množství vodních sportů od místních provozovatelů.
Pro nejmenší hosty nabízí hotel samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětskou hernu a dětský klub (4 - 12 let, několikrát týdně).

Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, ledničkou, klimatizací (15.6. - 30.9) a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, snacky, zmrzlina pro děti (12:00 - 17:00), odpolední káva a čaj, místní alkoholické a nealko nápoje (10:00 - 23:00).

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Doreta Beach s bazénem
Rhodoský hotel Doreta Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde nadšeni v každém směru a tento hotel dřív nebo později ještě určitě navštívíme. Kdo je zde nespokojený, ten se musí holt ubytovat v Hiltonu :).