Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Costa Lindia Park, Lardos

Hotelový areál Costa Lindia Park, Lardos

Hotel Costa Lindia Park je od písčité pláže s oblázky oddělen ulicí. Centrum letoviska Lardos je vzdálené přibližně 1,5 km.

Hotelový komplex má přes 100 pokojů, recepci, televizní místnost, internetový koutek (za poplatek), restaurace a bar v sousedním hotelu Costa Lindia Beach Resort.
Je zde k dispozici venkovní bazén se sladkou vodou a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně. Osušky jsou k zapůjčení oproti záloze.
Sportovní a wellness aktivity bez poplatku: aerobik, plážový volejbal, boccia, šipky, posilovna, minifiotbal, tenis, stolní tenis, pára, sauna. Za poplatek jsou masáže a vodní sporty od místních poskytovatelů.
Hotel pořádá zábavné animační programy

Dvoulůžkové pokoje: lednička, klimatizace, sejf, televize se satelitem, vana nebo sprcha, WC, fén, balkón nebo terasa. Dle požadavků je možné si zarezervovat pokoj s výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou prostornější, od obytné místnosti je ložnice oddělena posuvnými dveřmi, ostatní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkových pokojích.

All inclusive: v ceně je využití veškerých zařízení hotelu Costa Lindia Beach Resorts (kromě italské a řecké restaurace). Všechna jídla jsou podávána formou bufetu, snídaně se podávají do 11.00 hod. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou v ceně od 10.30 do 24.00 hod, káva, čaj a pečivo do 5.00 do 24.00 hod. Na pláži se podávají pokrmy od 10.00 do 18.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodos, hotel Costa Lindia Park - možnost ubytování