Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Costa Lindia Beach Resort, Lardos

Hotel Costa Lindia Beach Resort, Lardos

Hotel Costa Lindia Beach Resort se nachází v letovisku Lardos na ostrově Rhodos, přímo na nádherné pláži Lothiarica, která je tvořená pískem s oblázky. Tato pláž byla v roce 2008 pro svoji kvalitu vody oceněna modrou vlajkou.

Hotel disponuje 270 pokoji a v hlavní budově nabízí přijímací halu s recepcí a barem, klimatizovanou nekuřáckou restauraci, televizní místnost, internetový koutek (za poplatek), minimarket, fitness se saunou a párou.
Ve venkovní části najdete bazénovou část, ve které se nachází 5 bazénů s mosty a vodopády, s velkou a malou skluzavkou, stejně jako sluneční terasou. Dále jsou zde k dispozici dva bary u bazénu, dva bary na pláži a tři á-la-carte restaurace (arabská, čínská a řecká). Lehátka a slunečníky obdržíte jak u bazénu, tak na pláži zdarma. Osušky se půjčují oproti záloze.
Sport a zábava: V ceně je aerobik, šipky, boccia, stolní tenis, plážový volejbal, minifotbal, sauna, pára, jacuzzi, posilovna. Za poplatek je zde k dispozici biliard, masáže, kromě toho je od místních provozovatelů nabízena také spousta vodních aktivit jako např. šlapadlo, kánoe, vodní skútry, paragliding, jízda na banánu, kurzy potápění nebo jízdy na vodních lyžích.
Hotel pořádá denní a večerní animační programy a 1 x týdně řecký večer s živou hudbou.
Pro děti jsou různé animační programy, dva oddělené dětské bazény, dětské hřiště, minidisco a dětské menu.

Moderní superior pokoje jsou komfortně zařízené klimatizací, lednicí, televizí se satelitem, telefonem, sejfem, fénem, koupelnou s jacuzzi, WC a balkónem nebo terasou. Je možné si také zarezervovat pokoj s výhledem do zahrady nebo na moře. Rodinné pokoje jsou zařízeny stejně jako superior pokoje, avšak je zde navíc ložnice s 2 postelemi, která je oddělena posuvnými dveřmi.

Stravování all inclusive: Veškeré chody během dne jsou podávány formou bufetu. Kontinentální snídaně se podávají od 5.00 do 10.30 hod., studené a teplé pokrmy od 10.00 do 18.00 hod., zmrzlina od 10.00 do 21.30 hod., pozdní večeře se podávají od 22.00 do 24.00 hod. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva a čaj se podávají od 10.30 do 24.00 hod. Lednička na pokoji je doplňována 1x týdně zdarma nealkoholickými nápoji a pivem.

(údaje jsou z roku 2010)

Lardos, Rhodos s hotelem Costa Lindia

Komentáře

Byla to nádherná dovolená. Hotel je velmi komfortně zařízen, poloha hotelu je ideální, přímo na pláži. Jídlo nemohlo být lepší, každý den se dalo ochutnat něco nového. V květnu je hotel částečně prázdný, takže si zde člověk opravdu odpočine. Bohužel v tomto období nejsou otevřeny všechny restaurace a bary. My si pravděpodobně tento hotel zamluvíme tento rok ještě jednou.