Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Atlantica Aegean Blue, Kolymbia

Hotelový areál Club Atlantica Aegean Blue, Kolymbia

Hotel Club Atlantica Aegean Blue se nachází přímo na pláži, která je tvořena pískem s oblázky. Lehátka a slunečníky obdržíte za poplatek. Kolymbia, která leží v nádherné zátoce a nabízí několik taveren, kaváren a různých možností k nákupu, je vzdálená od hotelu asi 600 m. Autobusová zastávka se nachází přímo před vstupem do hotelu.

Komfortní hotel je postaven v příjemném a moderním stylu. Skládá se z hlavní budovy a vedlejších budov na rozsáhlém pozemku, s nádherným výhledem na moře. Uvnitř hlavní budovy najdete velkoryse řešené lobby s recepcí, prostory určené pro odpočinek, bar, televizní místnost, hlavní restauraci (nekuřácká) s terasou. Dále á-la-carte restauraci (otevřená jen večer), minimarket.
Venku jsou bazény se sladkou vodou a sluneční terasou, bar u bazénu. Lehátka, osušky a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.
Sport a zábava: v ceně je tenis, posilovna (jen pro dospělé), jacuzzi, 1x za pobyt sauna, aerobik, stolní tenis, volejbal a basketbal (bez umělého osvětlení), kola k zapůjčení, 1x za pobyt potápění v bazénu (jen pro dospělé). Za poplatek je tenis s umělým osvětlením, masáže a sauna a vodní sporty na pláži provozované u hotelu Atlantica Imperial, např. vodní lyže, vodní skútry, jízdy na banánu.

Příjemně a moderně zařízené pokoje mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci ( v provozu od 20.5. do 30.9.), televizi se satelitem, sejf k pronajmutí za poplatek, malou lednici. Dvoulůžkové pokoje jsou buď v hlavní budově nebo ve vedlejších budovách (balkón).
Rodinné pokoje jsou rovněž v hlavní i ve vedlejších budovách, mají navíc 2 postele, které jsou částečně opticky oddělené posuvnými dřevěnými dveřmi. Jinak jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje (balkón nebo terasa).

Strava: All inclusive, vše formou švédských stolů, pozdní kontinentální snídaně pro ty, kteří si rádi přispí od 10.00 do 11.00 hod, 1x za pobyt večeře v á-la-carte restauraci (je požadována rezervace, jinak za příplatek), studené pokrmy od 11.00 do 23.00 hod, teplé pokrmy od 11.00 do 17.00, druhá večeře od 23.00 do 00.30 hod., místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 hod., zmrzlina od 10.00 do 24.00 hod., káva, čaj a pečivo od 16.30 do 17.30. Ledničky na pokoji jsou v den příjezdu naplněny nealkoholickými nápoji, vodou a sladkostmi. Hotel také pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodos, hotel Club Atlantica Aegean Blue - možnost ubytování

Komentáře

Velmi pěkná a příjemná dovolená. Kdo má rád animační programy, tak si přijde na své, kdo má rád svůj klid, ten si ho také užije. Velmi pěkný hotel s nejlepším servisem. S klidným svědomím můžeme tento hotel doporučit ostatním. Obzvláště je hotel vhodný pro rodiny s dětmi, protože místní animační programy jsou zaměřeny hlavně na děti. Protože jsem doma zapomněl své léky, které bezpodmínečně potřebuji, šel jsem se zeptat na recepci. Tam mi byli velmi ochotní pomoci. O hodinu později jsem si tam mohl své léky vyzvednout, a to bez příplatku!!