Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calypso Resort, Afandou

Hotelový areál Calypso Resort, Afandou

Hotel Calypso Resort se nachází na severovýchodě ostrova Rhodos a je vzdálen jen několik metrů od pláže Afandou. Leží také v bezprostřední blízkosti 18-ti jamkového golfového hřiště. Místní centrum je vzdálené asi 1 km, rušné letovisko Faliraki asi 5 km. Je možné do něj zajet místním minivláčkem podél zátoky Afandou. Město Rhodos je vzdálené asi 22 km.

Hotel nabízí přes 200 pokojů a několik apartmánů v příjemné poloze. Má vstupní halu s recepcí, výtah, internet (za poplatek), bar, restauraci, odpočívárnu, místnost s televizí, obchody a kadeřnictví. Dále je zde k dispozici krytý bazén. Ve venkovních prostorách naleznete plavecký bazén se sluneční terasou a snack barem. Lehátka a slunečníky je možné si u bazénu, stejně jako na pláži zapůjčit za poplatek.
Pro děti je zde k dispozici oddělený dětský bazén, vodní klouzačka nebo dětské hřiště.
Sport v ceně ubytování: volejbal, stolní tenis, tenis, minigolf, lukostřelba, posilovna. Hotel také pořádá pravidelné večerní programy s hudbou, hrami a soutěžemi a řecké večery.

Pokoje jsou vybaveny odpovídajícím vybavením, koupelnou se sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, rádiem, klimatizací a balkónem nebo terasou, je možné si také pronajmout sejf.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře se podávají formou bufetu, svačiny stejně jako místní alkoholické a nealkoholické nápoje se podávají od 10.00 do 2.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Calypso Resort, Rhodos - ubytování