Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calypso Beach, Faliraki

Rhodoský hotel Calypso Beach u moře

Hotel Calypso Beach se nachází přímo u dlouhé, písečno-oblázkové pláže. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti v městečku Faliraki jsou vzdálené asi 2 km. Hlavní město Rhodos leží cca 12 km daleko, kam se dostanete pravidelnou autobusovou linkou. Zastávka autobusu je přímo před hotelem.

Komfortní hotelové zařízení nabízí k ubytování 323 pokojů na 7 patrech. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar s terasou, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), minimarket a obchod se suvenýry, výtahy.

V udržované zahradě před hotelem se nachází rozsáhlý bazénový komplex se sladkovodními bazény a vodními skluzavkami, dětský bazén, sluneční terasa, pool-/snackbar s terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
Pro děti je také připraven miniclub (6-12 let) a dětské hřiště.

V ceně ubytování je tenisový kurt, gymnastika a aerobic, posilovna, sauna, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, bowling, minigolf, pronájem kánoí a šlapadel, windsurfing v závislosti na počasí. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní a animační program, živou hudbu.
Za poplatek je biliárd, masáže, cca od května do října jsou k dispozici na pláži různé vodní sporty od místních provozovatelů, jako např. vodní lyžování, surfování.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, župany, klimatizací (v provozu přibližně od června do září), miniledničkou, trezorem, satelitní TV, telefonem a balkónem, některé s výhledem na moře nebo do vnitrozemí.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1 x týdně se koná řecký večer, 2 x týdně tématický. Možnost večeře 1 x za pobyt v restauraci à-la-carte (nutná rezervace předem). Během hlavních jídel nealkoholické nápoje, domácí víno ​​a čepované pivo (ostatní vína a šampaňské za poplatek). Po celý den místní a vybrané mezinárodní alkoholické a nealko nápoje, káva, čaj, horká čokoláda 10.00 - 02.00 hod., zmrzlina 10.00 - 23.00 hod., koláče 10.00 - 22.00 hod, teplé a studené občerstvení 10.00 - 18.00 hod. ve snackbaru, sendviče 23.00 - 02.00 hod.

(údaje jsou z roku 2011)

Rhodoský hotel Calypso Beach s pláží
Rhodoský hotel Calypso Beach s bazénem
Rhodoský hotel Calypso Beach - ubytování

Místo

Hotel Calypso Beach 36° 21' 12.9708" N, 28° 12' 31.2264" E
Location