Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atrium Platinum, Ixia

Rhodoský hotel Atrium Platinum

Hotel Atrium Platinum leží na ostrově Rhodos, v zátoce Ixia. Od mírně se svažující písečno-oblázkové pláže je oddělen jen pobřežní silnicí vedoucí do města Rhodos. K pláži se dostanete podchodem pro pěší (cca 200 m daleko). Ostrovní metropole se středověkým starým městem a moderním novým městem je vzdálená jen asi 4 km, a snadno dosažitelná taxíkem nebo autobusem. Autobusová zastávka je cca 200 m daleko.

Moderní a luxusní hotelový resort hotel s působivou architekturou a příjemným prostředím nabízí k ubytování 300 pokojů a suit. K jeho zařízení dále patří prostorná vstupní hala s recepcí, společenská místnost, bar, Wi-Fi a internetový koutek, různé obchody, hlavní restaurace s krásnou terasou, 2 á-la-carte restaurace (gourmet a asijská), 2 poolrestaurace.
Venku najdete rozlehlý plavecký bazén se sluneční terasou a poolbarem. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k dispozici u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je fitness, squash, šipky, 1 tenisový kurt s osvětlením. Hotel pravidelně pořádá decentní animace a zábavní program přes den i večer. Za poplatek je billiard, moderní wellness centrum "Aphrodite & Hermes Spa" (od 14 let) na ploše 2700 m2 s krytým bazénem s mořskou vodou, podvodními masážemi, saunou, tureckými lázněmi, procedurami a masážemi.

Komfortně zařízené pokoje a suity jsou vybavené koupelnou s jacuzzi a WC, vysoušečem vlasů, župany, klimatizací, satelitní TV, minibarem (za poplatek), trezorem, telefonem, připojením na internet, kávovarem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Pokoje Deluxe (ca. 43 m²) s malou terasou mají privátní bazén směrem k zahradě.
Suity Deluxe (ca. 52 m²) mají obývací pokoj s ložnicí, balkón nebo terasu, některé privátní bazén k zahradě.
Suity Superior (ca. 68 m²) mají obývací pokoj a samostatnou ložnici, balkón nebo terasu, některé privátní bazén k zahradě.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - bohatá snídaně formou bufetu, při polopenzi je na výběr oběd (formou bufetu nebo v à-la-carte restauraci u bazénu) nebo večeře s předkrmovým a dezertovým bufetem, hlavní jídlo je servírované (na výběr jsou 3 menu). Večer hotel příležitostně pořádá show-cooking, několikrát týdně tématické večery s hudbou a aperitivem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rhodoský hotel Atrium Platinum s bazénem
Rhodoský hotel Atrium Platinum - ubytování

Místo

Hotel Atrium Platinum