Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantica Imperial Beach Resort, Kolymbia

Hotelový areál Atlantica Imperial Beach Resort, Kolymbia

Atraktivní, moderně zařízený hotel Atlantica Imperial Beach Resort leží přímo na písčité pláži s oblázky. Do města Kolymbia s restauracemi, bary a různými obchody je to přibližně 500 m, také autobusová zastávka se nalézá v blízkosti hotelu.

Rozsáhlý hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a vícero bungalovů. K pohodlí hotelu patří hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, salonek, internetový koutek (za poplatek), místnost s televizí, minimarket, kadeřnictví a klenotnictví.
V udržované zahradě se nachází bazén s jacuzzi. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pokojový servis je k dispozici od 7.00 do 23.00 hod.
Sport a fitness: v ceně je posilovna, aerobic, 2 tenisové kurty s umělým osvětlením (umělé osvětlení je za poplatek), minifotbal, stolní tenis, šipky, boccia, potápění v bazénu. Za poplatek je možné navštívit saunu, zahrát si biliard, zapůjčit horské kolo nebo pomůcky pro různé vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů.
Hotel pravidelně pořádá animační programy, večer show program nebo živou hudbu.

Komfortní dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny telefonem, televizí se satelitem, minibarem (na přání), klimatizací (od konce května do konce září), fénem, koupelnou, WC a balkónem. Za poplatek je možné si pronajmout sejf. Je možné si zarezervovat také pokoj s balkonem nebo terasou a výhledem na moře nebo případně se sdíleným bazénem.
Pokoje superior nabízí navíc pantofle, kávovar, balkón a výhled na moře.
Největší pokoje Junior s terasou a výhledem na moře se nacházejí ve vedlejší budově.

Strava: all inclusive, všechna jídla jsou podávána formou bohatého bufetu, 1x za pobyt je v ceně večeře v á-la-carte restauraci (nutná rezervace předem). Teplé pokrmy jsou podávány od 11.00 do 12.00 hod. a od 15.00 do 18.00, studené pokrmy od 10.00 do 24.00 hod. Káva, čaj a pečivo od 16.30 do 17.30 hod. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou v ceně mezi 10.00 a 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodos, hotel Atlantica Imperial Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

Celkově to byla velmi pěkná dovolená v tomto hotelu. Servis nemohl být lepší.