Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Argiro Village, Afandou

Hotel Argiro Village se zahradou, Afandou

Hotel Argiro Village leží přibližně 800 metrů od 3 km dlouhé pláže, která je tvořená pískem a oblázky. V blízkém okolí zde najdete restaurace, bary a jsou zde také možnosti nákupu. Ve vzdálenosti asi 150 m se nachází zastávka místního autobusu s pravidelným spojením do města Rhodos (asi 20 km).

Hotel má rodinnou atmosféru, je v něm k dispozici přes 70 pokojů, které jsou ve vícero budovách. Ve vstupní hale se nachází recepce, televize se satelitem, hrací místností pro děti, bar a restaurace. Na recepci je možné si pronajmout sejf. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma, na pláži za poplatek. Pro děti je zde k dispozici zvláštní bazén a dětské hřiště.
Sportovní aktivity za poplatek: stolní tenis a biliard v hotelu a vybavení pro vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Studia (1-2 osoby) jsou zařízena účelně a disponují kombinací obytné místnosti s ložnicí a s kuchyňkou, koupelnou se sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitem, balkónem nebo terasou.
Apartmány (2-3 osoby) disponují stejným vybavením jako studia, pouze ložnice je řešena jako samostatný pokoj. Jako třetí osoba je možné jen dítě.

Ráno očekávejte kontinentální snídaní podávanou formou bufetu. Při polopenzi lze objednat navíc večeře s možností výběru menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Argiro Village - možnost ubytování

Komentáře

Celá rodina byla zcela spokojena. Naši dvoutýdenní dovolenou jsme si velmi užili. Lidé byli velmi přátelští. Náš program spočíval částečně v polehávání na pláži s občasnými výlety do okolí. Autobusové spojení je velmi dobré a cenově výhodné. Vedle hotelu se nachází půjčovna skútrů. Hotel zcela odpovídal našim očekáváním, byl klidný a útulný. Personál byl při našich otázkách a přáních velmi ochotný nám pomoci. Hotel leží spíše mimo běžný turistický ruch. Kdo vyhledává příjemné lokály, je pro něj Afandou (800 m) to správné místo. Velmi chutná řecká kuchyně. Již při rezervaci nebyly žádné sportovní ani animační programy zmiňovány, a proto jsme je také ani neočekávali. Naproti hotelu se nachází golfové hřiště. Za dvě lehátka se slunečníkem na pláži jsme museli zaplatit 7 euro. Je zde k dispozici dostatek toalet a sprch.