Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alex Beach, Theologos

Rhodos - pohled na hotelový areál Alex Beach

Hotel Alex Beach se nachází přímo na pláži (písek s oblázky, doporučují se boty do vody). Městečko Theologos je vzdálené cca 1,5 km, město Rhodos 20 km, zastávka autobusu se nachází u hotelu, pobřežní ulice vede za hotelem. Obchody a zábavní podniky se nacházejí v bezprostřední blízkosti.

Hotelový areál se skládá z hlavní budovy, řadových domů a apartmánů. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (sejf za poplatek), výtah, TV se satelitem, restaurace s nekuřáckou zónou, bar s terasou, internet a prádelna za poplatek.

Venku najdete prostornou a udržovanou zahradu s bazény se sladkou vodou a se skluzavkou, sluneční terasu, bar u bazénu a integrovaný dětský bazén v blízkosti pláže. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky u bazénu oproti kauci.

V ceně ubytování je tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis, aerobic, šlapadla a kánoe, fotbal a basketbal, 1x kurs surfování a 1x potápění v bazénu, zábavní a animační program přes den i večer. Za poplatek je billiárd, horská kola, škola surfování.
Pro děti je k dispozici miniklub, samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Dobře vybavené pokoje (22 m2) v hlavní budově a apartmány mají vanu a WC, fén, klimatizaci (od června do září), ledničku, televizi, telefon, balkón nebo terasu s výhledem na moře nebo na ulici.
Pokoje v řadových domech (cca 25 m2) se nacházejí v přízemí nebo v 1. patře, mají stejné vybavení jako pokoje v hlavní budově a balkón nebo terasu s výhledem na moře.
Rodinné pokoje v hlavní budově mají dvojlůžko a rozkládací gauč, jinak stejné vybavení jako dvojlůžkové pokoje.

Stravování: All inclusive - plná penze podávaná formou bufetu, kontinentální snídaně do 11 hodin, 1 x týdně barbecue, snacky od 10:30 do 24:00. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00, káva, čaj a koláče od 15:30 do 17:00, zmrzlina od 10:00 do 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Alex Beach na Rhodosu

Komentáře

Je to optimální hotel pro rodiny, který je zaměřen na potřeby dětí každého věku. Celý hotel je velmi čistý a udržovaný. Jídla bylo vždy dostatek a výběr byl velmi pestrý, každý si zde najde, co mu chutná. Personál je velmi přátelský a ochotný. Byla to velmi odpočinková, ale bohužel velmi krátká dovolená.