Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aldemar Paradise Nefeli Beach, Kalithea

Areál hotelu Aldemar Paradise na Rhodosu

Hotel Aldemar Paradise Nefeli Beach se nachází v klidné lokalitě prázdninového místa Kalithea, přímo v pěkné zátoce s písečnou pláží s kamínky. Město Rhodos je vzdálené cca 6 km, dostanete se do něj autobusem, zastávka je ve vzdálenosti 100 m od hotelu.

Luxusní hotel je vybaven velkorysou přijímací halou s recepcí a barem s venkovní terasou. V hotelu se dále nachází 111 pokojů na 4 podlažích, výtah, 4 tématické restaurace, 2 hlavní restaurace a různé bary, obchody, kadeřnictví, diskotéka, krytý bazén.

Uprostřed velké zahrady se nacházejí 3 bazény se sladkou vodou a 2 s mořskou vodou (1 vodní skluzavka), sluneční terasa s lehátky, slunečníky (u bazénu i na hotelové pláži zdarma) a ručníky (oproti kauci). Bar u hlavního bazénu, snack bar a bar na pláži.
Pro děti: 2 samostatné dětské bazény, 2 dětská hřiště a dětská herna.
Hotel je součástí hotelu Paradise Royal Mare, jehož vybavení je možné využívat.

Sport a zábava: V ceně je tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis a minigolf, za poplatek je biliár, posilovna, jacuzzi, sauna, parní lázně a masáže, a nabídka vodních sportů na pláži.

Příjemně vybavené pokoje jsou vybaveny klimatizací (15.6. – 15.9.), TV se satelitem, ledničkou, telefonem, sejfem, koupelnou s WC (fén) a balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, v poledne a večer bufet se studenými a teplými pokrmy. Studené svačiny 10:00 – 12:00 a 16:00 – 17:30, teplé svačiny 12:00 – 16:00, zmrzlina 10:00 – 17:00, druhá večeře 22:30 – 00:30. Místní alkoholické a nealko nápoje ke všem chodům a v různých barech od 10:00 do 1:00. Večeře je možná také v tématických restauracích po předchozí rezervaci.

(údaje jsou z roku 2010)

Rhodoský hotel Aldemar Paradise - možnost ubytování