Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Afandou Beach, Afandou

Vstup do hotelu Afandou Beach na Rhodosu

Hotel Afandou Beach se nachází v zátoce Afandou, od písčité pláže s oblázky je vzdálen pouhých 250 m. Centrum obce Afandou je vzdálené přibližně 1,5 km, do městečka Kolymbia je to asi 5 km.

V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, televizní koutek, internet (za poplatek), restaurace, bar a minimarket. V udržované zahradě se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, na pláži za poplatek. Pro děti je k dispozici zvlášť dětský bazén a hřiště.
Stolní tenis, volejbal a minifotbal jsou v ceně. Tenis, biliard a videohry jsou za poplatek.
Hotel příležitostně pořádá večerní program a 1x za týden řecký večer.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny telefonem, televizí se satelitem, klimatizací (funguje 1.7.-15.9.), lednicí, koupelnou se sprchou a WC, balkónem nebo terasou.

Strava: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k hlavním chodům a na baru od 10.00 do 23.00 hod. Káva, čaj a pečivo od 16.00 do 17.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Afandou Beach - možnost ubytování

Komentáře

Ještě někdy se sem rádi vrátíme. Pokoje: Koupelna je nová, ale bohužel docela malá. Poloha: Se skútrem nebo pronajatým vozem je možné prozkoumat celý ostrov. Městečko Afandou je vzdálené pouhých 1,5 km a snadno se do něj dostanete i pěšky. Jídlo a pití: Řecká kuchyně, kterou mám velmi rád. Sport a volný čas: Animace jednou za týden. Řecký večer s tancem. Pláž: Malá ve vzdálenosti cca. 500 m. Na pláž je zapotřebí si vzít s sebou nápoje. Bazén: Někteří hoteloví hosté nechávají ležet své sklenice bez dozoru u bazénu a s čistotou to není příliš dobré. Bazén se čistí jen zřídka.