Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Helena Christina, Asgourou

Rhódský hotel Helena Christina

Apartmánový hotel Helena Christina se nachází na klidném místě, ve vnitrozemí regionu Asgourou a nabízí jedinečný výhled na ostrov Rhodos a moře. Do letoviska Ixia s nákupními a zábavními možnostmi jsou to necelé 3 km. Hlavní město Rhodos je vzdálené přibližně 6,5 km, nabízí mnoho památek, obchodů, restaurací, taveren, barů a kaváren. Autobusová zastávka s pravidelným spojením leží asi 200 metrů od hotelu.

Malé prázdninové zařízení je oblíbené u mnoha stálých hostů, k ubytování nabízí 29 apartmánů a je ideálním místem pro aktivní dovolenou, při které poznáte zemi a lidi. V hlavní budově apartmánového komplexu se nachází restaurace, která nabízí středomořskou kuchyni a bar, kde si můžete užít večer v útulném prostředí a nádherný výhled na ostrov Rhodos a Egejské moře.

Ve venkovním prostoru se rozkládá krásná zahrada se sladkovodním bazénem, oddělený bazén pro děti, pool- a snack bar, sluneční terasa, ze které si můžete vychutnat úchvatný pohled.

Útulně zařízené apartmány typu 1 (cca 42 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, kuchyňkou, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, samostatnou ložnicí, telefonem, TV (plazma), klimatizací (za poplatek) a balkónem.
Apartmány typu 2 (cca 54 m²)mají podobné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně formou bufetu, večeře jsou servírované a formou výběru z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rhódský hotel Helena Christinas bazénem
Rhódský hotel Helena Christina - ubytování

Místo