Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Agla, město Rhodos

Ostrov Rhodos a hotel Alga

Poloha

3-hvězdičkový hotel Agla se nachází na relativně klidném místě, nedaleko centra hlavního města řeckého ostrova Rhodos. Městské centrum je vzdálené asi 5 minut pěšky, oblázková pláž je daleko jen asi 50 metrů.

K významným památkám se dostanete pěšky během 5 minut, autobusová zastávka se spojením na západním pobřeží je vzdálená cca 50 metrů od hotelu. Transfer z letiště trvá 30 až 40 minut.

Zařízení

Tento městský hotel prošel v roce 2010 rekonstrukcí, k ubytování nabízí celkem 125 pokojů na 6 podlažích, z toho 15 apartmánů. Dále k jeho zařízení patří vstupní halal s 24 - hodinovou recepcí, (trezory k pronajmutí), internetový koutek a WLAN internet (za příplatek), bar, restaurace, TV místnost, mini market, prádelna (za poplatek). Parkování zdama je možné v blízkosti hotelu.

Ve venkovních prostorách je umístěn plavecký bazén s mořskou vodou, pool bar a taverna s řeckou a mezinárodní kuchyni. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Za poplatek si hosté mohou zahrát biliár nebo stolní tenis, na pláži nabízejí místní provozovatelé pestrý výběr vodních sportů.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, ledničkou, satelitní / kabelovou TV, balkónem nebo terasou. Trezor, klimatizace a internetové připojení Wifi jsou za příplatek.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all inclusive - snídaně a večeře formou bufetu, obědy formou různých snacků, místní alkoholické a nealko nápoje od 12 do 22 hodin.

(údaje jsou z roku 2013)

Ostrov Rhodos a hotel Alga s bazénem
Ostrov Rhodos a pláž u hotelu Alga
Ostrov Rhodos a hotel Alga s restaurací
Ostrov Rhodos a hotel Alga - ubytování

Místo

Hotel Agla, Rhodos 36° 26' 54.9276" N, 28° 12' 55.6848" E
Location