Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lindos Mare, Lindos

Rhodoský hotel Lindos Mare u moře

4-hvězdičkový hotel Lindos Mare se rozkládá v krásné zátoce "Vlicha Beach", přímo u krásné, široké, písečno-oblázkové pláže.

Malebná vesnička Lindos se svými bílými domky, romantickými uličkami, mnoha tavernami, restauracemi a zábavními podniky je vzdálená asi 3 km. Další taverny jsou v blízkosti hotelu, zastávka autobusu se spojením do Lindosu a města Rhodos je u hlavní silnice, cca 100 m od hotelu.

Moderní, terasovitě postavený hotelový komplex nabízí k ubytování 142 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s ​​posezením, lounge bar, terasa s panoramatickým výhledem, nekuřácká restaurace, 2 à-la-carte restaurace, televizní a internetový koutek (za poplatek), výtahy, mini market a klenotnictví.

V zahradě se nacházejí 2 plavecké bazény se sluneční terasou, která nabízí fantastický výhled na záliv, dětský bazén a hřiště, 2 pool bary s terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.

Téměř na pláž se dostanete pomocí několika výtahů, poté vás ještě čeká několik schodů. Pláž získala za čistotu ocenění Modrou vlajkou, k dispozici jsou zde také sprchy.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s parními lázněmi, saunou, Zaplatit si můžete masáže, zábaly z bahna a mořských řas, vodoléčbu, aromaterapie a kosmetické procedury.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenis, posilovna a mini club pro děti v sezóně. Za poplatek je biliárd, air hockey, na pláži různé vodní sporty, jako je vodní lyžování, jízda na banánu nebo kánoe (místní poskytovatelé).

Pohodlně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, internetem, satelitní TV, rádiem, minibarem, trezorem, balkónem nebo terasou. Některé pokoje mají výhled na moře.

Superior pokoje mají podobní vybavení, ale jsou o něco větší. Navíc mají možnost přistýlky (gauč) a krásný výhled na moře.

Junior suity jsou prostornější, s 2 lůžky a posezením s 1-2 rozkládacími lůžky, jinak mají stejné vybavení.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběrem z menu s předkrmovým a dezertovým bufetem v nekuřácké restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Rhodoský hotel Lindos Mare s pláží
Rhodoský hotel Lindos Mare s bazénem
Rhodoský hotel Lindos Mare - ubytování

Místo

Hotel Lindos Mare 36° 5' 33.4284" N, 28° 5' 13.2324" E
Location