Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kalithea Horizon Royal, Kalithea

Rhodoský hotel Kalithea Horizon Royal

Hotel Kalithea Horizon Royal se nachází přímo nad mořem a nabízí tak krásný panoramatický výhled na Egejské moře. Centrum vesničky Kalithea je vzdálené asi 800 metrů. Nejbližší zátoka s pláží ke koupání, obklopená skalami (písek, oblázky, doporučené boty do vody), je 200 metrů daleko. Lehátka a slunečníky proti poplatku. Plážový bar na pláži (saison-/wetterabhängig). Další zátoka Kalithea je 800 m daleko, hlavní město Rhodos 6 km. Zastávka autobusové dopravy, se spojením do Faliraki a města Rhodos, je hned před hotelem.

Rozlehlý, moderní hotelový komplex se skládá z hotelů Kalithea Mare Palace a exkluzivní all-inclusive části Kalithea Horizon Royal. Ubytovaní hosté mohou využívat obě zařízení. Kalithea Horizon Royal nabízí k ubytování 256 pokojů (celkem jich je 462), dále k jeho zařízení patří recepce, bar, hlavní restaurace (nekuřácká) a terasa s výhledem na moře, restaurace á-la-carte (nutná rezervace), taverna / snack restaurace.

Ve venkovním areálu se nacházejí 3 sladkovodní bazény, sluneční terasa, poolbar, snack bar na pláži. Lehátka, slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.
Pro nejmenší návštěvníky je připraven samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniclub (děti ve věku 4 až 12 let), minidisco od 20.30 do 21 hodin.

V ceně pobytu je tenis (bez osvětlení), posilovna (pouze pro dospělé), vířivka, sauna (pro dospělé), gymnastika, aerobik, mini fotbal, plážový volejbal, boccia, šipky, basketbal (bez osvětlení), 1 úvodní potápění v bazénu (pro dospělé). Hotel pořádá přes den i večer animační a zábavní program, show a živou hudbu.
Za poplatek je zapůjčení kol, různé vodní sporty na pláži ve Faliraki a Kalithei.

Pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, (župany na vyžádání), vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, malou ledničkou, trezorem, balkónem.
Pokoje Superior jsou prostornější a pohodlnější, mají navíc CD a DVD přehrávač, kávovar a výhled na moře.
Rodinné pokoje (cca 43 m²) mají 2 ložnice (1x s 2 rozkládacími lůžky, 1x s 2 lůžky), CD a DVD přehrávač, kávovar a výhled na moře.
Junior suity Horizon (cca 40 m²) mají obývací pokoj/ložnici se 2 lůžky, koupelnu s jacuzzi, CD a DVD přehrávač, kávovar a výhled na moře.
Suity Royal (cca 55 m²) mají obývací pokoj/ložnici a ložnici, koupelnu s jacuzzi, CD a DVD přehrávač, kávovar, výhled na moře.
Suity Royal Plus (cca 62 m²) mají oproti suitám Royal navíc kouplenu se sprchou a WC, jinak jsou stejně vybavené.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu do 10 hodin, kontinentální snídaně do 11 hodin, obědy a večeře formou bufetu, večeře také formou show-cooking, tématické bufety, různé občerstvení 11 - 23 hodin, půlnoční občerstvení, zmrzlina 10 - 18 hodin, káva/čaj a zákusky 16.30-17.30 hodin. Výběr mezinárodních a místních alkoholických a nealko nápojů od 10 - 24 hodin. Při příjezdu je lednička na pokoji naplněna nealkoholickými nápoji, vodou, vínem, pivem a chipsy).

(údaje jsou z roku 2011)

Rhodoský hotel Kalithea Horizon Royal s bazénem
Rhodoský hotel Kalithea Horizon Royal s pláží
Rhodoský hotel Kalithea Horizon Royal - ubytování

Místo

Hotel Kalithea Horizon Royal 36° 23' 11.0652" N, 28° 14' 42.54" E
Location