Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ibiscus, město Rhodos

Rhodoský hotel Ibiscus

Poloha

4-hvězdičkový hotel Ibiscus se nachází na klidném místě města Rhodos, od mírně se svažující písečné a oblázkové pláže je oddělen jen přes pobřežní ulici.

Obchody, restaurace, bary a další zábavní možnosti se nacházejí ve vzdálenosti cca 100 metrů. Krásné staré město je vzdálené asi 15 minut pěšky a od slavné pláže Mandraki Beach asi 5 minut. Autobusová zastávka městské hromadné dopravy je nedaleko hotelu.

Zařízení

Oblíbený městský hotelový komplex, plně klimatizovaný, nabízí k ubytování celkem 206 pokojů, které jsou umístěny v 5 patrech. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, lobby, společenská a televizní místnost, internetové připojení WLAN (za poplatek), nekuřácká restaurace, bar s terasou a s krásným výhledem na moře.

Ve venkovních prostorách je umístěn malý plavecký sladkovodní bazén a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport

Na pláži je možné za poplatek vyzkoušet různé druhy vodních sportů od místních provozovatelů.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, ledničkou, klimatizací, trezorem, satelitní TV, rádiem, telefonem a balkónem, za příplatek s výhledem na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně a obědy formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Rhodoský hotel Ibiscus s pláží
Rhodoský hotel Ibiscus - ubytování

Místo

Hotel Ibiscus 36° 27' 18.5616" N, 28° 13' 17.9904" E

Komentáře

Byla to super dovolená - vynikající počasí, skvělý hotel s přátelským personálem a skvělou polohou. Výběr jídel byl pestrý, stoly byly pořád čisté. Animace se zde žádné naštěstí nekonaly. Na pláži se platilo za lehátka a slunečníky 8 €, ale v čase 16 - 19 hodin byly zdarma. Bazén byl malý, ale hezký. Na pokojích se denně měnilo ložní prádlo a ručníky.
Location