Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fantasy, Kolymbia

Pohled na hotel Fantasy, Kolymbia

Poloha

3-hvězdičkový hotel Fantasy se nachází asi 500 metrů od centra města Kolymbia na řeckém ostrově Rhodos. Letovisko nabízí ideální místo pro klidnou rodinnou dovolenou.

Veřejná oblázková pláž Kolymbia Beach (doporučují se boty do vody) je vzdálená asi 1,3 km. Kyvadlová doprava na pláž zdarma funguje od 10:00 do 18:00 hodin.

Supermarket a další obchody, stejně jako bary, restaurace a noční kluby, jsou od hotelu daleko asi 600 metrů. Nejbližší město Afandou je vzdálené 6 km, autobusová zastávka je cca 150 m daleko. Letiště leží asi 25 km od hotelu.

Zařízení

Rodinně vedený hotel se skládá z 2-patrové hlavní budovy a 5 vedlejších budov, celkem k ubytování nabízí 120 pokoji. K zařízení hlavní budovy patří lobby s 24-hodinovou recepcí, internetový koutek a připojení WiFi (oboje za poplatek).

Dále zde najdete restauraci, jídelnu, snídaňovou místnost a bar, obchody, TV místnost, půjčovna aut a lékařská pomoc, parkoviště.

Ve venkovních prostorách je krásná zahrada, sluneční terasa, dětské hřiště, sladkovodní plavecký bazén a oddělený dětský bazén, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hotel nepravidelně pořádá taneční disco večery. Za poplatek je půjčovna kol, biliár, okolní tenisové kurty, golfové hřiště, které je vzdálené asi 9 kilometrů, a vodní sporty na pláži.

Ubytování

Standardně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, televizí, klimatizací a trezorem (oboje za poplatek), připojením na internet (za poplatek), ledničkou a balkónem nebo terasou.

Pro rodiny s dětmi jsou k dispozici speciální rodinné pokoje, které jsou prostornější a některé mají navíc jednu ložnici.

Stravování

Ubytovaní hosté mají možnost vybrat si snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva a zákusky / pečivo, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Ostrov Rhodos a hotel Fantasy s bazénem
Ostrov Rhodos a hotel Fantasy s lobby
Ostrov Rhodos a hotel Fantasy s terasou
Ostrov Rhodos a hotel Fantasy - ubytování

Místo

Hotel Fantasy, Kolymbia - Rhodos 36° 15' 28.3968" N, 28° 9' 10.8612" E
Location