Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elefteria, Kolymbia

Rhodoský hotel Elefteria

Poloha

3-hvězdičkový hotel Elefteria je umístěn na okraji letoviska Kolymbia na řeckém ostrově Rhodos. Místní centrum je vzdálené cca 800 metrů, nejbližší písečno - oblázková pláž přibližně 2 km.

Zastávka místní autobusové dopravy je cca 200 metrů od hotelu daleko, supermarket asi 200 metrů. Další obchody a restaurace najdete v letovisku.

Zařízení

Zrekonstruovaný, malý a útulný prázdninový resort nabízí k ubytování 10 obytných jednotek. Studia a apartmány se nacházejí v krásně upraveném areálu. K zařízení patří lobby s recepcí, internetové připojení WLAN / WiFi (zdarma).

Ve venkovním prostoru najdete sladkovodní bazén, samostatný dětský bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek), gril a malé dětské hřiště.

Ubytování

Útulně zařízená studia (cca 25 m²) jsou vybavená koupelnou se sprchou / WC, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, telefonem, trezorem, kuchyňským koutem, klimatizací na vyžádání (za poplatek) a terasou.

Apartmány v bungalovech v mezonetovém stylu (cca 40 m²) mají podobné vybavení, ale mají navíc opticky oddělený prostor na spaní nebo oddělenou ložnicí v horní části, která je přístupná po strmém schodišti.

Postýlky pro děti jsou k zapůjčení za poplatek.

Stravování

Vlastní.

(údaje jsou z roku 2012)

Rhodoský hotel Elefteria s bazénem
Rhodoský hotel Elefteria s terasou
Rhodoský hotel Elefteria - ubytování

Místo

Hotel Elefteria, Kolymbia 36° 15' 27.7236" N, 28° 8' 50.6472" E
Location