Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Danae, Faliraki

Ostrov Rhodos a hotel Danae

Poloha

3-hvězdičkový hotel Danae na řeckém ostrově Rhodos se nachází asi 1 km od centra letoviska Faliraki s mnoha tavernami a nákupními možnostmi.

Písečná pláž Faliraki je vzdálená přibližně 150 metrů, nudistická pláž asi 300 metrů. Do hlavního města Rhodos je to 12 km, kam se dostanete několikrát denně pravidelnou autobusovou dopravou.

Zařízení

Velmi oblíbený, malý hotel s rodinným vedením má již mnoho svých stálých hostů. K ubytování je připraveno 40 pokojů, k zařízení dále patří recepce, TV koutek (se satelitem), internetové připojení Wi-Fi, snídaňová místnost, společenská místnost a bar.

V udržované zahradě je umístěn plavecký bazén, oddělený dětský bazén a snack bar. Zapůjčení lehátek a slunečníků u bazénu je zdarma.

Sport

V ceně ubytování je k dispozici tenisový kurt s raketami a míčky. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů v letních měsících.

Ubytování

Jednoduché a funkčně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, rádiem, balkónem. Za poplatek je trezor, klimatizace a malá lednička.

Rodinný pokoj mají podobné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale jsou prostornější a jsou určené pro maximálně 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Stravování

Rozšířená kontinentální snídaně.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Rhodos a hotel Danae s bazénem
Ostrov Rhodos a hotel Danae s terasou
Ostrov Rhodos a hotel Danae - ubytování

Místo

Hotel Danae, Faliraki 36° 19' 51.3732" N, 28° 12' 30.0312" E
Location