Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cava d'Oro, město Rhodos

Rhodoský hotel Cava d'Oro

Poloha

3-hvězdičkový hotel Cava d'Oro se nachází v klidné lokalitě, v bezprostřední blízkosti staré části města Rhodos, zapsané na Seznamu světového dědictví UNESCO, a v blízkosti přístavu.

Staré město nabízí kromě asi 4 km dlouhých městských hradeb také impozantní johanitské budovy a bezpočet klikatých uliček. Nejbližší obchody, bary a útulné taverny se nacházejí v historickém centru, uvnitř městských hradeb, jen pár kroků od hotelu.

Další zábavní a nákupní příležitosti, stejně jako známý přístav Mandraki s příjemnou promenádou v nové části města Rhodos najdete cca 1 km daleko. Nejbližší oblázková pláž je vzdálená asi 1,5 km, autobusová zastávka je přibližně 600 metrů od hotelu.

Zařízení

Rodinně vedený městský hotel byl postaven v roce 1280 ve stylu hradu a kompletně zrekonstruován byl v roce 1986. Skládá se ze 2 budov, které jsou od sebe vzdálené 50 metrů.

Dnes nabízí k ubytování 11 pokojů na 2 patrech (renovované v roce 2006), dále k jeho zařízení patří malá recepce, malý bar, společenská místnost a útulné nádvoří, kde se také mohou podávat snídaně, bezdrátové připojení k internetu WLAN v celém objektu.

Sport

Lehátka a slunečníky, stejně jako vodní sporty od místních provozovatelů, jsou na pláži za poplatek.

Ubytování

Jednotlivé pokoje se velmi liší ve velikosti, ale všechny jsou zařízené s přírodní kamennou podlahou a vkusnou, typicky venkovskou původní výzdobou. Všechny pokoje sjou nekuřácké.

K vybavení pokojů patří sprcha / WC, vysoušeč vlasů, klimatizace / topení (podle sezóny), telefon, TV, trezor, lednička. Některé pokoje mají přímý přístup do dvora a 2 pokoje s francouzskou postelí mají malý balkón.

V nabídce jsou také mezonetové pokoje pro 2 dospělé a 1-2 děti (od 5 let) různé velikosti. Základní vybavení mají stejné jako standardní pokoje, ale postele pro dospělé jsou umístěné na vyvýšeném místě, které je přístupné po dřevěném schodišti.

Stravování

Rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu od 8:30 do 10:30 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Rhodoský hotel Cava d'Oro
Rhodoský hotel Cava d'Oro s posezením
Rhodoský hotel Cava d'Oro - ubytování

Místo

Hotel Cava d'Oro, město Rhodos 36° 26' 34.8504" N, 28° 13' 57.126" E
Location