Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquagrand Deluxe Resort, Lindos

Ostrov Rhodos a vstup do hotelu Aquagrand Deluxe Resort

5-hvězdičkový hotel Aquagrand Deluxe Resort se nachází na jihu ostrova Rhodos, na klidném místě přímo u moře. Hned vedle hotelu je pláž, malebná vesnička Lindos je vzdálená asi 1,5 km. Autobusová zastávka je asi 200 metrů od hotelu.

Moderní a stylově zařízený, plně klimatizovaný luxusní hotel skvěle zapadá do malebné okolní krajiny. K ubytování nabízí 136 obytných jednotek v hlavní budově a několika vedlejších budovách (2 - 3 patra). Ubytovat je možné pouze osoby starší 16 let!

K zařízení hlavní budovy patří elegantní vstupní hala s fantastickým výhledem na moře, recepce, internetové připojení Wi-Fi, výtahy, bar s venkovní terasou a TV koutek, restaurace s výhledem na moře, různé à-la-carte restaurace, moderní spa, klenotníci, butiky a supermarket.

Středem celého areálu je krásný bazénový komplex, 2 plavecké bazény jsou obklopené slunečními terasami. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení zdarma. Oblíbeným místem je také pool bar s částečně zastřešenou terasou.

Za poplatek je dobře vybavená posilovna a moderní wellness centrum AquaSenses-Spa (600 m²) s krytým bazénem, vířivkou, saunou a parní lázní. Nabízí také řadu masáží, jako např. horkými lávovými kameny a ajurvédu, thalassoterapii, tělový peeling a další kosmetické procedury.

Moderně a luxusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, župany, TV s plochou obrazovkou se satelitním příjmem, individuální klimatizací, kávovarem, minibarem, balkónem nebo terasou s částečným výhledem na moře.

Pokoje Waterfront jsou umístěné v první linii u moře, k jejich vybavení patří navíc DVD přehrávač a připojení na iPod.

Pokoje Superior nabízejí nejvíce komfortu, mají vlastní bazén a krásnou terasu s nábytkem, buď s částečným nebo s přímým výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře také formou bufetu s teplými a studenými pokrmy. Hotel pravidelně pořádá show cooking a tématické večery.

Při rezervaci s plnou penzí jsou navíc obědy formou bufetu, ke všem jídlům jsou podávány nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako je pivo a víno, v ceně.

(údaje jsou z roku 2011)

Rhodoský hotel Aquagrand Deluxe Resort
Rhodoský hotel Aquagrand Deluxe Resort s bazénem
Rhodoský hotel Aquagrand Deluxe Resort s terasou
Rhodoský hotel Aquagrand Deluxe Resort - ubytování

Místo

Hotel Aquagrand Deluxe Resort 36° 4' 42.2148" N, 28° 4' 35.9796" E
Location