Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Afandou Bay & Suites, Afandou

Hotelový areál Afandou Bay & Suites

Hotel Afandou Bay & Suites se nachází v klidné lokalitě, od písečné pláže ho dělí jen málo frekventovaná pobřežní ulice. Centrum městečka Afandou se nachází ve vzdálenosti asi 1 km a město Rhodos je vzdálené přibližně 18 km.

Hotel je vybaven celkem 35 apartmány a hostům nabízí recepci, lobby, restauraci, bar a 2 obchody. Venku se nachází plavecký bazén s terasou a snack barem. Lehátka a slunečníky jsou v ceně, na pláži je možné si je zapůjčit za poplatek. Pro malé hosty je zde k dispozici zvláštní dětský bazén a hřiště.
Za poplatek je k dispozici tenis, posilovna a sauna. Vybavení pro vodní sporty na pláži je možné si zapůjčit od místních provozovatelů (za poplatek).

Studia jsou opticky rozdělena na obytnou část a ložnici. Jsou vybavena koupelnou, fénem, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, chladničkou, kávovarem, žehličkou s žehlícím prknem, sejfem (za poplatek) a balkónem.
Apartmány mají stejné vybavení, kromě samostatné ložnice mají také dva balkóny a dvě televize se satelitem.

Ubytování je možné bez stravy nebo s polopenzí. Jak snídaně, tak večeře jsou podávány formou bufetu.

Hotel Afandou Bay & Suites - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla super, velmi příjemný a kvalitní odpočinek. Hotel mohu velmi doporučit a nabídka zcela odpovídá kvalitě nabízených služeb. Rušivé vlivy jsme nezaznamenali žádné a s dovolenou jsme byli zcela spokojeni. S dobrým svědomím můžeme hotel, stejně jako jeho pestrost jeho nabídky doporučit. Jedná se o výjimečnou polohu a nabídka se vzhledem k jeho ceně určitě vyplatí. Pojedeme tam určitě znovu. Pokoj: velmi dobrý servis, denní úklid pokoje a výměna ručníků.